Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk lányok kinek hány párja volt már eddig?
Nekem eddig mindig elmúlt a szerelem,de az igazit még nem találtam meg.16évesen volt az első szerelmem,rövid ideig tartott,és még visszakerültünk egymás életébe párszor,ezt eljátszottunk pár évig :D ezután időrendi sorrendben:
1hetes,4hónapos,2hetes,2hónapos(kb),2hetes,majdnem 2éves,és volt 1-2 egyéjszakás is.
24n
A jelenlegi párom a 6. fiú az életemben,de vele már 4 éve együtt vagyok és csak ő az,akivel petting ill. szex történt,a többi az nem volt komoly,bár tény,hogy korán kezdtem (11 évesen)
1. 2 hónap
2. 1 év
3. 3 hónap
4. 1 év
5. 4 hónap
19/L
1 és 4 éve ő az egyetlen. És remélhetőleg így is marad :)
25N
ja igen ez lemaradt
21 F vagyok:D és kiváncsiskodok, hogy én vagyok e ilyen marha vagy csak rosszul látom a dolgokat
szerintetek 3év alatt meg lehet unni a másikat?
Bizonyosan meg lehet unni a másikat, persze.
Erről nem az ember tehet, illetve persze ha nem tesznek semmit a kapcsolatukért csak hagyják ellaposodni , és ha a szerelem is elmúlik akkor bizony 3 év alatt meg lehet unni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!