Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk lányok kinek hány párja volt már eddig?
Figyelt kérdés
csak kiváncsi volnék hogy kinek hány barátja bnöje volt már eddig életkort és nemet is kérek2011. júl. 31. 12:49
11/35 anonim válasza:
hát eddig kb 8-10 bnöm volt, ezekböl két komoly volt és velük volt szex is
18/F
12/35 anonim válasza:
1 van, akivel már 5 éve együtt vagyunk.
21/L
13/35 A kérdező kommentje:
ugy vettem észre hogy a lányok azok mindig többet vannak együtt a barátjukkal idöben nézve
5 év?? egek még 100x ennyit kivánok ha boldogok vagytok.
2011. júl. 31. 13:03
15/35 anonim válasza:
18/L 1 és már 1 év és holnap lesz 8 hónapja :P
16/35 anonim válasza:
Nekem 1 komolyabb volt, vagyis 3 év, a többi (3) 6-12 hónap.
20L
17/35 AVATAR282827 válasza:
hát ha az egy-két hetes dolog vagy az alkalmi huncutság is számít akkor kb 35...ha a komoly kapcsolatokra vagy kíváncsi (min 4 hónapos a leghosszabb 2,5 év) akkor 5
20/35 anonim válasza:
Ja és én 8 éve vagyok együtt a barátnőmmel... :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!