Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apumnak új élettársa van már pár éve de én csak most költöztem hozzájuk pár hete és apum párjának van egy 15 éves lány és én csak egy évvel vagyok tőle idősebb, de a teste nagyon bejön de nem tudom hogy, hogyan tudhatnám meg hogy érez e valamit irántam? Milyen jeleket adjak? Mert ma is amikor köntösbe volt és a széknek támaszkodót akkor jöttem be és a fenekére nagyon be indultam és majd nem meg fogtam :O Mit tegyek ? :O
2011. júl. 31. 00:55
 1/8 anonim ***** válasza:
biciklizz
2011. júl. 31. 00:59
 2/8 A kérdező kommentje:
lehetne értelmes választ is írni !
2011. júl. 31. 01:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Kezdj el haverkodni vele, tudd meg mit szeret menjetek el valahova pl moziba, kajálni ilyenek és mivel nem vagytok vérrokonok még más is lehet belőle :D
2011. júl. 31. 01:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit szeretél tőle? szexet vagy komoly kapcsolatot? döntsd el és ha meg van mit akarsz akkor mondd meg neki és kész... majd ugyis meg fogja mondnai h ö akar-e töled valamit :D
2011. júl. 31. 01:06
 5/8 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat :D
2011. júl. 31. 08:51
 6/8 anonim válasza:
Szerintem Hurkatöltő!! :)
2011. júl. 31. 09:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Am szexet akarnák és azt tudom hogy régebben bejöttem neki de azt nem tudom hogy most van e esélyem az ágyba csalni :(
2011. júl. 31. 13:55
 8/8 anonim válasza:
hát szerintem ha régebben bejöttél nemki, akkor ez nem változott, és sztem ágyba tudod csábítani :)
2011. aug. 5. 07:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!