Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért vicces hogy gondolkoztál szépségversenyen! Nekem erről mindig az a véleményem,egy nő tartsa magát szépnek de sose mondja ki! Azzal hogy te már szépségversenyre mennél elég nagy önbizalmad lehet(+ még ide is felteszel egy képet hogy pontozzanak!)
De amugy lehet esélyed egy szépségversenyen,ha vannak kapcsolataid,pénzed stb mert a mostaniakat elnézve a különleges szépségeket kiejtik és mindig az átlagos kapja a koronát
Hogy a kérdésedre válaszoljak,és hogy még tovább növeljem az egód: 10/ 6-7 nem tudom eldönteni,mert kevés látszik belőled
2011. aug. 28. 13:11
78/88 anonim válasza:
Hát komolyan ha nem írod a korod én fiatalabbnak nézlek. :)
szóval szerény véleményem szerint és a kép hibájából is csak 8-at adok, de tegyél fel egy olyat amin látszik a teljes arcod, és a testalkatod. Hátha lesz az a 8 még 10-es :D
2011. aug. 28. 13:15
79/88 anonim válasza:
Szerintem nincs sok esélyed ha szépségversenyre mennél..vis bekerülni bekerülhetsz a legjobbak közé,mert szép vagy,de megnyerni nem hiszem :/ nézd meg az idei szépségkirálynőt..szerintem ő nagyon szép lány.ráadásul én volt osztálytársa vagyok,és akk is szép volt,ugyanígy nézett ki mint most csak kislányosabb arccal..mindegy,a lényeg h a nyomába se érsz szerintem.bocsi :S de attól még szép vagy,és nekem modnjuk szigorúnak tűnik a tekinteted :/ és a fekete tényleg öregít,de ezt már mondtál neked páran.illetve a lábadat ne nézzük írásoddal egyértelműen mindenki odanézett,és látszik h nem tökéletes..nem is mondom h az legyen,de egy szépségkirálynőnek tökéletes bőrének kell lennie.na mindegy,nem akarlak bántani,csak ezt gondoltam megírom.am én is lány vagyok és nem vagyok féltékeny rád.mm ezt a kommentelőknek írom:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!