Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! 10-ből hányast adnátok rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 10-ből hányast adnátok rám?

Figyelt kérdés

[link]

lábam nem nézni..:D

2011. júl. 30. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
100%
áll a brém
2011. júl. 31. 20:06
 72/88 anonim ***** válasza:
Na, hol az a beígért másik kép ? :)
2011. aug. 2. 00:47
 73/88 anonim ***** válasza:
Rossz a kép! Nem lehet pontozni! De legyen 5 :)
2011. aug. 28. 12:25
 74/88 anonim ***** válasza:
nem pontozok, de jól nézel ki :)
2011. aug. 28. 12:40
 75/88 anonim ***** válasza:
szép....
2011. aug. 28. 12:40
 76/88 anonim ***** válasza:
a fekete haj nagyon öregít... de szép az arcod
2011. aug. 28. 12:55
 77/88 anonim ***** válasza:
67%

Tök átlagos vagy!Szép magyar lány:)de ennyi.

Azért vicces hogy gondolkoztál szépségversenyen! Nekem erről mindig az a véleményem,egy nő tartsa magát szépnek de sose mondja ki! Azzal hogy te már szépségversenyre mennél elég nagy önbizalmad lehet(+ még ide is felteszel egy képet hogy pontozzanak!)

De amugy lehet esélyed egy szépségversenyen,ha vannak kapcsolataid,pénzed stb mert a mostaniakat elnézve a különleges szépségeket kiejtik és mindig az átlagos kapja a koronát

Hogy a kérdésedre válaszoljak,és hogy még tovább növeljem az egód: 10/ 6-7 nem tudom eldönteni,mert kevés látszik belőled

2011. aug. 28. 13:11
 78/88 anonim ***** válasza:

Hát komolyan ha nem írod a korod én fiatalabbnak nézlek. :)

szóval szerény véleményem szerint és a kép hibájából is csak 8-at adok, de tegyél fel egy olyat amin látszik a teljes arcod, és a testalkatod. Hátha lesz az a 8 még 10-es :D

2011. aug. 28. 13:15
 79/88 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs sok esélyed ha szépségversenyre mennél..vis bekerülni bekerülhetsz a legjobbak közé,mert szép vagy,de megnyerni nem hiszem :/ nézd meg az idei szépségkirálynőt..szerintem ő nagyon szép lány.ráadásul én volt osztálytársa vagyok,és akk is szép volt,ugyanígy nézett ki mint most csak kislányosabb arccal..mindegy,a lényeg h a nyomába se érsz szerintem.bocsi :S de attól még szép vagy,és nekem modnjuk szigorúnak tűnik a tekinteted :/ és a fekete tényleg öregít,de ezt már mondtál neked páran.illetve a lábadat ne nézzük írásoddal egyértelműen mindenki odanézett,és látszik h nem tökéletes..nem is mondom h az legyen,de egy szépségkirálynőnek tökéletes bőrének kell lennie.na mindegy,nem akarlak bántani,csak ezt gondoltam megírom.am én is lány vagyok és nem vagyok féltékeny rád.mm ezt a kommentelőknek írom:D
2011. aug. 28. 13:18
 80/88 anonim ***** válasza:
hát ez alapján a kép alapján nem mondanék semmit
2011. aug. 28. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!