Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szép vagy, mint egy kis tündér, egyáltalán nem látszol többnek a korodnál, kicsi aranyos vagy.
20F
Már kétszer is írtam, mert nem tudok betelni szépségeddel.
Van esélyed a szépségversenyre.
Sok sikert!
Ahogy olvasom a válaszokat, elég hülyén pontoznak egy páran.
Szerintem azért mert valaki nem tetszik, attól még lehet szép. És te a kép alapján igen is szép vagy:) Mellesleg tetszel is:D
22F
Hát ahogy nézem egypáran elég féltékenyek..;) 4-5?? Ez a lány hol négyes meg ötös??? Mi nektek a szép??
Szerintem 10/9 de csak mert nem lehet látni teljes egészében az arcod.:) Nagyon szép szemek!!
Alapvetoen szerintem is helyes csaj vagy, de nem az a kifejezett Miss Universe-tipus, oda azert talan tobb kell...
Persze ez is olyan dolog, hogy sok munkaval, sok edzessel, etrenddel, sok penzzel, stylistokkal, sminkesekkel, fodraszokkal, profi szakemberek es tanacsadok segitsegevel sok mindent ki lehet hozni egy lanybol, de ez alapjan a kep alapjan en azert nem mondanalak atlagon felulien szepnek!
Leányka ki elrabolá szívemet. Füleid ne hallják meg a rosszindulatú kritikát, szép vagy mint egy angyal.
A szemeidben szemeimmel látom lelked tisztaságát és szépségét.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!