Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még valaki reménytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még valaki reménytelen helyzetben? .

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 22:57
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nem teszek képet, mert tudom, hogy negatív véleményeket kapnék, és azt nem akarom. Ronda vagyok és kész. Ha egy mókusnak ilyen feje lenne magára gyújtaná az erdőt.
2011. júl. 31. 00:39
 32/41 anonim ***** válasza:
Na legalább humorod van. :D
2011. júl. 31. 00:47
 33/41 anonim ***** válasza:

"Ha fiú vagy megölellek."

Jöhet, ha te meg lány vagy :-)

Amúgy mi ez a sok szomorú ember? Hogy lehetnek ennyire sokan? Még akkor is, ha a boldogok most nem írtak... mi van itt, kérem?

2011. júl. 31. 01:37
 34/41 anonim ***** válasza:

A humoroddal semmi gond, és ez sok mindent tud pótolni.

Ha egy lányt meg tudsz nevettetni, akkor hajlamos megfeledkezni sok negatív dologról... mondhatni, még a képed is megszépül a szemében. Szóval csak így tovább, és szerintem próbálkozz náluk!

2011. júl. 31. 01:40
 35/41 anonim ***** válasza:
22/F dettó. Eddig akibe csak szerelmes voltam, mind kapcsolatban voltak már, én meg nem leszek szemét és próbálok széttúrni egy működő kapcsolatot. Így továbbra is egyedül vagyok. E'van. Alapból kevés emberrel találom meg a közös hangot (nem vagyok egy laza partiarc, ahogy az kitalálható abból, hogy itt nyavalygok), az egyetlen lány akivel eddig ez tökéletesen sikerült és nem foglalt, meg a világ túlsó felén él (szó szerint). Nah, ennyit rólam meg a szerencsémről. Mondjuk talán segítene, ha lenne valami célom az életben, azon kívül, hogy minél tovább levegőt venni. Az ember így jár ha inkább a saját álomvilágában él, mint valóságban...
2011. júl. 31. 03:15
 36/41 anonim ***** válasza:
Én párkapcsolat szempontjából vagyok reménytelen helyzetben. Sajnos úgy alakult az életem, hogy 27 éves koromra egy nőnek még a kezét sem foghattam még meg. Eddig nem akartam beletörődni, de most már látom hogy nem igazán van esélyem arra hogy legyen valakim. Csak a legrosszabb az egészben hogy az ember testileg-lelkileg borzasztóan vágyik a szebbik nemre.
2011. júl. 31. 08:16
 37/41 anonim ***** válasza:
ja...
2011. júl. 31. 08:54
 38/41 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint 22/F, én is annyira ronda vagyok, h soha nem tetszettem és nem is fogok tetszeni egy lánynak se.
2011. júl. 31. 09:15
 39/41 anonim ***** válasza:

Akkor már írok én is... Hasonló a helyzet, mint amit 1-2-en már leírtak. Nincs barátnőm.(okokat nem részletezem)

22F

2011. júl. 31. 10:18
 40/41 anonim ***** válasza:

Rám se tart igényt senki. Furcsának, ódivatúnak, sőt néha egyenesen hülyének vagy gyávának bélyegeznek meg, azért mert nem szeretem a piát és ellene vagyok a folyamatos berúgásoknak meg bulizásoknak. Általában közlik, h nem vagyok normális, hogy inkább kirándulni megyek el, mint inni-.-

Sajnos emiatt nem nagyon tudok hol találkozni lányokkal, és ha néha mégis, azokról is mindig elkezdenek kerülni, amikor ez kiderül... Nem tudom már, hogy hol és hogy tudnék találni olyan lányt, aki szintén az én nyugisabb és talán kulturáltabb életmódomat kedvelné. Szóval azt hiszem igen, én is reménytelennek látszó helyzetben vagyok.

20/f

2011. júl. 31. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!