Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még valaki reménytelen helyzetben? .
"Ha fiú vagy megölellek."
Jöhet, ha te meg lány vagy :-)
Amúgy mi ez a sok szomorú ember? Hogy lehetnek ennyire sokan? Még akkor is, ha a boldogok most nem írtak... mi van itt, kérem?
A humoroddal semmi gond, és ez sok mindent tud pótolni.
Ha egy lányt meg tudsz nevettetni, akkor hajlamos megfeledkezni sok negatív dologról... mondhatni, még a képed is megszépül a szemében. Szóval csak így tovább, és szerintem próbálkozz náluk!
Akkor már írok én is... Hasonló a helyzet, mint amit 1-2-en már leírtak. Nincs barátnőm.(okokat nem részletezem)
22F
Rám se tart igényt senki. Furcsának, ódivatúnak, sőt néha egyenesen hülyének vagy gyávának bélyegeznek meg, azért mert nem szeretem a piát és ellene vagyok a folyamatos berúgásoknak meg bulizásoknak. Általában közlik, h nem vagyok normális, hogy inkább kirándulni megyek el, mint inni-.-
Sajnos emiatt nem nagyon tudok hol találkozni lányokkal, és ha néha mégis, azokról is mindig elkezdenek kerülni, amikor ez kiderül... Nem tudom már, hogy hol és hogy tudnék találni olyan lányt, aki szintén az én nyugisabb és talán kulturáltabb életmódomat kedvelné. Szóval azt hiszem igen, én is reménytelennek látszó helyzetben vagyok.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!