Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még valaki reménytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még valaki reménytelen helyzetben? .

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 22:57
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Most éppen nem... de később még lehet.

Nagyölelést hol lehet kapni?

2011. júl. 31. 00:01
 22/41 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy megölellek. <3 :D
2011. júl. 31. 00:02
 23/41 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy szeretem a volt barátom, és nem tudom, ő mit érez, de totál kész vagyok, mert sms-ben oldotta meg.

:(

Ez 1 éve volt, és nem tudom feldolgozni, nem kéne szeretnem, de imádom őt.

Bocs, tudom, hogy senkit nem érdekel, de muszáj néha kiadni.

2011. júl. 31. 00:26
 24/41 anonim ***** válasza:
Ez itt most a lelki szemetesláda:D Szóval aki úgy érzi könnyítsen a lelkén!:)
2011. júl. 31. 00:28
 25/41 anonim ***** válasza:

Én is eljutottam odáig,hogy egyszerűen nem létezik számomra az,akire vágyom,várok. Talán túlságosan akarom, hogy újra szerelmes legyek-és viszontszeressenek,és azért nem jön össze.

Na meg biztos magasak az elvárásaim... De nem akarok lejebb adni belőlük,mert mindig lejebb adtam belőlük eddig,és beértem olyannal,aki nem felelt meg az elvárásaimnak.Most ennek vége,és így egyedül vagyok :D

Nekem ez a bajom. Ha jön az este,éjszaka és nem érnek rá a barátnők-haverok,akkor pedig rájövök,mennyire magányos vagyok... 24n

2011. júl. 31. 00:29
 26/41 anonim ***** válasza:
Nos én egy 22 éves nyomi szűz fiú vagyok. A nők rám se néznek mert ronda vagyok. Örökké magányos leszek és megkeseredetten fogok elpatkolni. Vagy kinyírom magam és vége a szenvedésnek. Elegem van abból, hogy mindenki másnak sokkal jobb élete van, nekem meg csak a szar jutott. Jól kiöntöttem a lelkem?:)
2011. júl. 31. 00:31
 27/41 anonim ***** válasza:
én is így végzem majd..(17L)
2011. júl. 31. 00:35
 28/41 anonim ***** válasza:

Utolsó 22F:

Miért lennél sz*r és nyomi?Nincsenek haverok,vagy haverféle fiúk a környezetedbe akikkel eljárhatnál ide-oda?

Lehet van olyan nőci,akinek pont te kellenél,csak hidd el próbálkozni kell ezerrel....10 ronda pasiból akár 8ban meg lehet a sárm,a vonzerő ha tesz érte.Bár tudom könnyű mondani,hogy legyél magaddal jóban,úgy,hogy még nem volt senkid,de valahogy próbáld meg.Sportolj,találj valami jó hobbit...

2011. júl. 31. 00:36
 29/41 anonim ***** válasza:
00:31 Tegyél fel képet és megmondjuk a véleményünk! Lehet nem is vagy ronda csak úgy gondolod.
2011. júl. 31. 00:36
 30/41 anonim ***** válasza:
24n vagyok: szerintem is tegyél fel egy fotót!
2011. júl. 31. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!