Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy nagyon jó fiú haverom. Nagyon szeretem, de csak mint barátot. Ő azonban szerelmes belém(több mint egy éve). És ez biztos, mert a jelekből is észrevehető, meg nem egyszer bevallotta már, és kérte hogy probáljuk meg a akpcsolatot. Mindig érthetően a tudtára hoztam, hogy nem szeretném, de ennek ellenére mindig ott folytattuk a barátságot ahol abbahagytuk. Itt jön a bökennő, hogy amikor egy más lanyról beszél( hogy mennyire tetszik neki, meg hogy adjak tippeket hogy hogyan hóditsa meg) akkor valami fura érzés átjár: mintha féltékeny lennék arra a lányra. Ez nekem nagyon fura. Sosem gondoltam volna, hogy féltékeny leszek rá. Vagy ez az érzés egyáltalán az? Kérlek segitsetek, hogy tisztázni tudjam ezt magamban. Köszi az értelmes válaszokat:) 16L2011. júl. 30. 12:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért van a hadban fura érzés mert Bélpoklos vagy xd
2/5 anonim válasza:
hát ha zavarna ha mással jön össze akkor ez azt jelenti,hogy többet érzel iránta mind barátság. de csak az a bökkenő, ha tényleg szeret téged a srác miért akar mással összejönni. igen hamar feladja. de lehet,hogy csak téged csesztet. 17/L
4/5 anonim válasza:
1: Lehet, hogy valóban szereted az illetőt, csak nem mered beismerni magadnak.
2: Lehet, hogy attól félsz, hogy, mint barátot veszítheted el, ha képbe jön egy lány ( kevesebb tali, stb.)
3: Lehet, hogy csak bemeséled magadnak, vagy valamiféle bűntudat okozhatja ezt az érzést.
5/5 anonim válasza:
Talán csak az zavar, h ilyen gyorsan túl van rajtad. Nem feltétlenül azért, mert szerelmes vagy belé, egyszerűen csak rosszul esik, vagy sértő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!