Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A segglyuk körül a szőrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A segglyuk körül a szőrt hogyan lehet leborotválni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 17:49
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam olyan hülye hogy leborotvűltam a szerszám környékét, ráadásul szembe(!) a növési iránnyal.Aznap pont volt programom, hát vakaróztam is...Azóta max rövidítés.

Egyébként is, hülyén néz ki a totál csupasz bráner...

2011. júl. 29. 20:59
 42/48 anonim ***** válasza:

Ezzel olyan szinten legyengíted az immunrendszeredet egy idő után, hogy nem fog ellenállni és minden szart elkapsz. Egyél inkább vitamint.

A szervezetünk tanulékony és okos, ezért működnek a védőoltások is.Ugyanúgy lehet edzeni az immunrendszert, mint az izomzatot, de ennek nem az a módja, hogy elzárod mindentől.

2011. júl. 29. 21:02
 43/48 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:40

Én pedig azt nem értem, hogy valakit miért kell leszólni, ha nem szőrtelenít. Amúgy pedig nem a szőrtelenítést ellenzem, csak azokat akartam felvilágosítani, akik azzal érveltek, hogy szőrtelenül higiénikusabb.

Abban én is és a párom is egyetértünk, hogy csupaszon sokkal szebb és kívánatosabb egy nemi szerv, emiatt mindketten szőrtelenítjük.

22L

2011. júl. 30. 14:08
 44/48 anonim ***** válasza:

Ja, és nem egymást kellene oltogatni, pláne, ha valaki azt sem tudja miről beszél.

A szőrnek pedig igenis funkciója van, mégpedig a végbélnyílás szárazon tartása, illetve a veszélyes por és szálló részecskék, szennyeződések végbélbe jutásának megakadályozása.

22L

2011. júl. 30. 14:14
 45/48 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: picit előre kell hajolni és könnyedén le lehet borotválni. A gyanta tovább tart, de fáj, a borotva fájdalommentes, viszont hetente meg kell ismételni... :(
2012. máj. 23. 20:42
 46/48 anonim válasza:
45%
Láncfűrészel!
2013. aug. 1. 15:13
 47/48 anonim válasza:
Sehogy, szemöldökcsipesszel kell kitépkedni.
2013. szept. 22. 00:04
 48/48 anonim válasza:
37%

Megfogsz 1 katonai lángszórót,majd szólsz a haverodnak.

Lehajolsz,ő megkűdi, oszt többet nem lesz gondod semmire.

Örülök,ha segíthettem.

2016. febr. 15. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!