Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A segglyuk körül a szőrt hogyan lehet leborotválni?
Egyszer voltam olyan hülye hogy leborotvűltam a szerszám környékét, ráadásul szembe(!) a növési iránnyal.Aznap pont volt programom, hát vakaróztam is...Azóta max rövidítés.
Egyébként is, hülyén néz ki a totál csupasz bráner...
Ezzel olyan szinten legyengíted az immunrendszeredet egy idő után, hogy nem fog ellenállni és minden szart elkapsz. Egyél inkább vitamint.
A szervezetünk tanulékony és okos, ezért működnek a védőoltások is.Ugyanúgy lehet edzeni az immunrendszert, mint az izomzatot, de ennek nem az a módja, hogy elzárod mindentől.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:40
Én pedig azt nem értem, hogy valakit miért kell leszólni, ha nem szőrtelenít. Amúgy pedig nem a szőrtelenítést ellenzem, csak azokat akartam felvilágosítani, akik azzal érveltek, hogy szőrtelenül higiénikusabb.
Abban én is és a párom is egyetértünk, hogy csupaszon sokkal szebb és kívánatosabb egy nemi szerv, emiatt mindketten szőrtelenítjük.
22L
Ja, és nem egymást kellene oltogatni, pláne, ha valaki azt sem tudja miről beszél.
A szőrnek pedig igenis funkciója van, mégpedig a végbélnyílás szárazon tartása, illetve a veszélyes por és szálló részecskék, szennyeződések végbélbe jutásának megakadályozása.
22L
Megfogsz 1 katonai lángszórót,majd szólsz a haverodnak.
Lehajolsz,ő megkűdi, oszt többet nem lesz gondod semmire.
Örülök,ha segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!