Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan szoktátok és mivel leborotválni a péniszeteket? 15 /F
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 16:02
1/22 anonim válasza:
Max a szőrt borotválni, nem??? Vagy neked kinő, ha leborotválod?:D
3/22 anonim válasza:
Én késsel szoktam mint rambó:D egyébként borotvahabot neki azt borotvával hagyszóljon, azért óvatosan mert elég szar ha megvágod. Pl egy öt pengés gilette elég jó. És amikor borostásodik akkor ne menj neki rögtön a pici szörnek mert ha tapasztalatlan vagy akkor nagyon könnyem megszalad és megvágod, szal eleinte várj vele amíg egy picit hosszabb lesz.
4/22 anonim válasza:
Borotvahabot nem használok, hanem tusolás közben szappanozom
5/22 anonim válasza:
Bozótvágó kés...
ilyen kérdéseket... :D
6/22 Beviz Elek válasza:
Én is zuhanyozás közben nekiesek, csak én szinte minden zuhanyozásnál. A kérdést teljesen nem értem, mert mivel borotválnánk? Borotválni borotvával lehet csak (úgy tudom).
7/22 anonim válasza:
hogyan? hehe.
kérdezd meg apukádat!
csak vigyázz, a pénisz nem nő újra :)
8/22 anonim válasza:
Csak ne le vagy fel iranyban csinald, hanem oldalra. Nekem igy nem pattog ki. :D
9/22 A kérdező kommentje:
mivel ? lehet eldobhato borotvával , villanyborotvával , epillátoral .
2010. febr. 9. 16:29
10/22 anonim válasza:
gillett borotvaval szoktam.
elozo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!