Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A segglyuk körül a szőrt hogyan lehet leborotválni?
Ez lenne a magadra való adás?
Én inkább simán férfiatlannak mondanám. És valóban, ez egy sima divat, semmi több.
És mint mondtuk páran, ennek semmi köze a higiéniához.
Szerintem pedig igenis van köze a higiéniához, hogy szőrös-e egy végbélnyílás, vagy sem. Egyrészt szőrösen nehezebb tisztán tartani, másrészt könnyebben beizzad. Amúgy borotvált popsi esetében sem elég WC-papírral elkenegetni a végterméket, hanem minden esetben alaposan, tusfürdővel meg kell mosni, legalábbis szerintem.
24/F
Ez a te véleményed, én pedig a tényt közöltem. A higiénia nem ezt jelenti.
A szőrnek funkciója van.
Akkor többet ne is borotválkozz!
Annak is funkciója van! ;)
Igen, minden székletürítés (általában napi 1) után tüsfürdővel megmosom az amúgy szőrtelen hátsófelemet. Nem mintha bárki szagolgatná, de szerintem ez a higiénia. Nekem legalább sosincsenek kellemetlen foltok az alsómon. Lehet ezzel egyet nem érteni, de szerintem így lesz csak kellően tiszta. A WC-papírral csak szétkeni az ember.
24/F
Nem, ez a túlzott, már-már kényszeres, beteges higiénia. Ugyan úgy, mint ha megfogsz valamit és azonnal rögtön rohansz szappannal kezet mosni, nehogy megdögölj, valami nem létező azonnalgyilkoló bacilustól!
Vagy pl amikor mindent fertőtlenítesz amit csak érsz, minden nap, nehogy egy darabka kosz is vagy valami belekerüljön a tündéri arcocskádba.
Nyilván tisztább, ha megmosod a segged, de ha anyukád megtanította hogyan kell kitörölni a feneked, akkor bizony nem kened szét és nem lesz barnafoltos a gatyód!
Igen, a seggszőrnek funkciója van, borotválkozni se muszály(egy jól karbantartott, ápolt szakáll egyébként sokkal jobban néz ki mint egy csupasz pofa.Meg valami 'karaktert' ad.)
Viszont abba gondolj bele, hogy milyen szar lehet, amikor éppen nő a seggeden a borosta, viszket mint a szar/véletlen megvágod a domborművet.
Inkább most meg azt a rohadt lukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!