Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb egy hete történt, hogy egy csaj, akit aznap ismertem meg, leakart cumizni, pedig csak kedves voltam vele és adtam neki cigit. Miért van ez?
A másik az, hogy annyira bestresszeltem, hogy nem müködött a cerkám. Máskor nem volt ilyen. és ez miért volt? amúgy tökéletesen müködik, ha akarom 10 sec alatt felállítom.
14/F
ha megismernél tudnád hogy nálam nyugodtabb 14 éves alig akad. még soha nem verekedtem, nem kötök bele senkibe. nem magamat akarom isteníteni, de általába a sok nyomorék "nagyaf@szommegverlek" nuku intelligenciájú kötözködik, azokat meg szájkarateban alázom meg mindenki elött és nem kerül sor ilyenekre.
De télleg, elfogadom, hogy ö nem olyan aki nekem nem szimpatikus és nem beszélek vele, inkább hagyom a rákba
"Kb egy hete történt, hogy egy csaj, akit aznap ismertem meg, leakart cumizni, pedig csak kedves voltam vele és adtam neki cigit. Miért van ez?"
Nem szertetek ítélkezni mások felett ,de a csaj egy kis rib@nc lehet vagy rib@nc jelölt.
"A másik az, hogy annyira bestresszeltem, hogy nem müködött a cerkám. Máskor nem volt ilyen. és ez miért volt? amúgy tökéletesen müködik, ha akarom 10 sec alatt felállítom."
Ez testileg normális, azért mert nagyon stresszeltél, nem a cerkáddal volt a gond.
"xD most olvastam, a cumizáshoz lehet h kicsi vok, de a cumiztatáshoz annyira már nem"
Most direkt provokálod az embereket?(Más megjegyzésed is erre utal)
Bocs, de k.ván kívül más szó nem jut eszembe egy olyan pi.csára, aki egy cigiért képes szo.pni.
Add meg a címét, telefonszámát, vagy valamit nekem is!!
Egy doboz cigi 20 szál, és kb 600 forint...wow!!!
1szál cigiért lesz*pott volna? mi lett volna ha 2-öt adsz? :DD na mind1 te tudod 14évesen, én már nem osztom itt az észt, mások már megtették látom :D
am a csaj is annyi volt mint te? mert akkor meg van a jövőbeli hivatása. ;)
Miért nem állt fel? 10/4-es volt a csaj?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!