Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb egy hete történt, hogy egy csaj, akit aznap ismertem meg, leakart cumizni, pedig csak kedves voltam vele és adtam neki cigit. Miért van ez?
A másik az, hogy annyira bestresszeltem, hogy nem müködött a cerkám. Máskor nem volt ilyen. és ez miért volt? amúgy tökéletesen müködik, ha akarom 10 sec alatt felállítom.
14/F
impotenciát okoz egyébként, igazad van:D
de amúgy nem tartom korrektnek azt a szöveget hogy "na már a 14 évesek bagóznak" mert amikor megkérdezem a láncdohányos öregembereket hogy mióta nyomják a nikotint mindig 13-14-15 a válasz...:D
most nem akarom megsérteni vagy valami de szerintem az annyira nem jó dolog.:DD
de csináld úgy ahogy te gondolod, ne a testvéred legyen a példakép, ettől leszel egyedi..:D
Micsoda érett férfias megnyilvánulás...
Plusz hát ingyen szopás egy kis tinitől??? 1 cigiért??? Ennél még egy szétb@szott tripperes kurv@ is drágább!!!
Ilyen intelligenciával vagy megáldva. Irigyellek...
De ha ti már most ilyen szinten sötétek vagytok, mi lesz, ha felnőtök??? Jesszus, mi vár ránk!
-ReapeR-25/F
14 évesen visszavehetnél az arcodból! Magadat minősítetted ezekkel a kijelentésekkel, nem véletlen a sok támadó megjegyzés.
Amúgy fogd vissza magad: kicsi vagy még, a cigihez is, meg "cumizáshoz" is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!