Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen pózban alszotok éjszaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pózban alszotok éjszaka a párotokkal?

Figyelt kérdés

Szinte soha sem tudok együtt aludni a barátnőmmel, mert egész éjszaka puszilgatjuk, simogatjuk, csókolgatjuk egymást, szex után is!

Ha összeölelkezve alszunk, az valamelyikünknek egy idő után biztos hogy nem jó, ha meg hozzá sem érnék egész éjszaka, az meg elég tré, nem??

Ti hogyan szoktatok aludni? Hogyan éritek el hogy ne zavarjátok a másikat, de mégis közel legyetek hozzá?

2011. júl. 29. 04:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

OFF:utolsó...jajj ez már fájt

ON: Mi lefekvés után összebújunk, simizzük egymást, aztán én hasra fordulok és valahogy hozzáérek. Kézzel vagy lábbal :D De nem zava minket az sem, hogy ha tök külön fekszünk. Nem kell cifrázni, mindenki úgy alszik, ahogy akar.

23N

2011. júl. 29. 06:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi eleinte ölelkezve aludtunk, de most csak úgy szoktunk, hogy valamink össze ér, mivel én elég sokat szoktam forgolódni és nem akarom ezzel felkelteni a páromat :)
2011. júl. 29. 06:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi se öllekezünk, mert kényelmetlen, néha ő szokott átölelni,de ugyebár az se jó hosszú távon,mert ha én meg akarok fordulni akkor azzal felébreszteném.Úgy sem szoktunk aludni, hogy én ráteszem a mellkasára a fejem,mert az kényelmetlen és simán elfekszem úgy a nyakam.Van h. megfogjuk egymás kezét,de az átlag az h. ő hanyatt fekszik én meg oldalt.
2011. júl. 29. 07:06
 14/19 Smartguy86 ***** válasza:

Nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy miért csinálnak egyesek nagy ügyet abból, ha egymás előtt kell pukizni... Meglibbented a takarót és kész. A lányok is finganak, meg a fiúk is... :D

Amúgy az addig oké, hogy valaki együtt akar összebújva aludni a másikkal, de ha hosszú távon nem megy, akkor kár feláldozni a nyugodt és pihentető alvást azért, hogy most álmatlanul, de ölelkezve feküdj éjjel... Inkább aludjátok ki magatokat rendesen, aztán másnap lehet ölelkezni megint!

2011. júl. 29. 07:14
 15/19 Dottorre ***** válasza:
Először kifliben, aztán általában én kifordulok, és a kezem ráteszem, ez szerintem mindkettőnknek fontos. Ha reggel úgy kelünk fel, hogy nem érünk egymáshoz, azt általában szóvá teszi, de én sem szeretem.
2011. júl. 29. 08:03
 16/19 anonim ***** válasza:
istenem, micsoda problémák... ha nem érünk egymáshoz általában szóvá teszi... úgy alszunk, ahogy jólesik. ha úgy esik jól, összebújva, ha úgy esik jól, akkor elfordulva. én nem is tudok hanyatt aludni. :D a másik, hogy nyomja a feje a hasam, ha rámfekszik, valamint neki sem kényelmes... ilyen hülyeségeket...
2011. júl. 29. 09:28
 17/19 anonim ***** válasza:
A hátunkat összeérintve szoktunk elaludni. Próbáltunk más pózokat is de én olyankor mindég matatási kényszert érzek...:)
2011. júl. 29. 09:33
 18/19 anonim ***** válasza:

mi kis kifli-nagy kifli :) Én a fal felé fordulok ő meg hozzám bújik, úgy hogy a jobb keze a fejem alatt van a másik meg a derekamon, vagy a combomon :) Szinte mindig így alszunk el, de van amikor éjjel hanyat dobja magát és úgy durmol tovább :) De az elvalvásig mindig így fekszünk :)

L21

2011. júl. 29. 09:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Férjem az ágy jobb oldalán, én pedig a bal oldalon :D Nem bírnék úgy aludni, ha pl. rámrakná a kezét.

24N

2011. júl. 29. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!