Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózban alszotok éjszaka a párotokkal?
Szinte soha sem tudok együtt aludni a barátnőmmel, mert egész éjszaka puszilgatjuk, simogatjuk, csókolgatjuk egymást, szex után is!
Ha összeölelkezve alszunk, az valamelyikünknek egy idő után biztos hogy nem jó, ha meg hozzá sem érnék egész éjszaka, az meg elég tré, nem??
Ti hogyan szoktatok aludni? Hogyan éritek el hogy ne zavarjátok a másikat, de mégis közel legyetek hozzá?
OFF:utolsó...jajj ez már fájt
ON: Mi lefekvés után összebújunk, simizzük egymást, aztán én hasra fordulok és valahogy hozzáérek. Kézzel vagy lábbal :D De nem zava minket az sem, hogy ha tök külön fekszünk. Nem kell cifrázni, mindenki úgy alszik, ahogy akar.
23N
Nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy miért csinálnak egyesek nagy ügyet abból, ha egymás előtt kell pukizni... Meglibbented a takarót és kész. A lányok is finganak, meg a fiúk is... :D
Amúgy az addig oké, hogy valaki együtt akar összebújva aludni a másikkal, de ha hosszú távon nem megy, akkor kár feláldozni a nyugodt és pihentető alvást azért, hogy most álmatlanul, de ölelkezve feküdj éjjel... Inkább aludjátok ki magatokat rendesen, aztán másnap lehet ölelkezni megint!
mi kis kifli-nagy kifli :) Én a fal felé fordulok ő meg hozzám bújik, úgy hogy a jobb keze a fejem alatt van a másik meg a derekamon, vagy a combomon :) Szinte mindig így alszunk el, de van amikor éjjel hanyat dobja magát és úgy durmol tovább :) De az elvalvásig mindig így fekszünk :)
L21
Férjem az ágy jobb oldalán, én pedig a bal oldalon :D Nem bírnék úgy aludni, ha pl. rámrakná a kezét.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!