Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 és fél éve van egy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 és fél éve van egy barátom akivel eléggé megromlott a kapcsolatunk. Kiderült, más lányok után futkosott amíg nem voltam itthon. Átnéztem az üzeneteit és találtam pár levelet ami nem tettszett. Mondjam el neki, hogy kutattam és mit találtam?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 15:25
1 2
 11/16 B.angel ***** válasza:

Ezt aláírom. Nálunk is ez volt/van. De ha szereted azt, aki fájdalmat okoz egy kicsikét is.. nem próbálnád meg megmenteni a kapcsolatot. Valahol azt olvasom, az a felnőtt ember, aki nem szakít minden kis apróságért. Hát én próbáltam nem szakítani, adni esélyt, időt, hátha nem hazudozik többet, de azért bennem maradt a tüske. Aztán megint elkezdett furcsán viselkedni és igen elismerem belenéztem a telójába és minden kiderült. Na mindegy. Ez az én történetem, nem traktálok vele senkit.

Kérdező, na hogy alakult, beszéltél vele? :)

2011. júl. 29. 07:13
 12/16 B.angel ***** válasza:
bocsánat az kérdés akart lenni, hogy nem próbálnád-e megmenteni a kapcsolatot?
2011. júl. 29. 07:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. És hülyének nézett. Azt mondta,hogy csak viccből írogatott a csajoknak. És,hogy a női logikám miatt fújom fel a dolgokat. Kiadtam az útját. Egyszerűen nem tudok már együtt lenni vele, sajnos nem ez volt az első eset nála sem. :(
2011. júl. 29. 10:47
 14/16 B.angel ***** válasza:
Nagyon sajnálom, de egyben gratulálok, hogy meghoztad ezt a nehéz, egyben jó döntést! Mert... viccből se nagyon írogasson csajoknak. Van, akinek ez belefér a párkapcsolatba, de van, akinek meg nem. Majd talál egy olyan lányt, akinek belefér, közösen írogathatnak másoknak. Te meg találsz olyat, aki viccből sem írna más lánynak. :)
2011. júl. 29. 12:42
 15/16 B.angel ***** válasza:
És kitartást! Mert gondolom, most nem egyszerű neked.
2011. júl. 29. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudod,az a baj,hogyha valaki "szabadidejében" mások után nézeget,az nem szereti elég mélyen és őszintén a párját,persze lehet ő olyan típus,aki mindenkivel így fog viselkedni,felületes ember.Keress olyat,aki viszonozza az érzelmeidet.Az ilyen után meg kár szomorkodni ;)
2011. júl. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!