Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ez történt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Juhuu kérdése:

Mit tegyek ha ez történt?

Figyelt kérdés

Nagyon megbántottam a barátom és nem tudom h most megbocsátott vagy sem :S megb tudtad h egy sráccal smároltam miközbe már jártunk.véletlen volt.a srácnak bejövök és lekapott egy zenekari próba után.sajnos a suli kb összes zenekarosa látta.de örültem h nem szóltak neki.pedig megtehették volna,mert jóba vannak vele.de sajnos az a srác rámírt és nem én voltam fent a hanem a barátom és azt irta h nem tudja elfelejteni a csókunkat.ezen nagyon kiakadt(de azt mondtam nem volt semmi).ezzel igy kimásztam belőle de a napokba feljött ez a téma és elmondtam h télleg igaz.mit mondjak neki?

értelmes válaszokat

2011. júl. 28. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Hadjad ott mert nem érdemel meg téged

Üdv:itt járt jóska

2011. júl. 28. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
hát várj :D majd kibékültök...mostanában úgyis ez a divat...csomó lány ismerősöm megcsalta már így vagy úgy a barátját(nem azért mondom, mert te is), aztán 1-2 hét mosolyszünet és ennyi...
2011. júl. 28. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne hazudj neki. Hogy lehetett véletlen? Én ha egy olyan lány, akivel nem akarom, és emellett együttlennék valakivel, mindent megtennék, hogy ne történjen meg. Símán pofonvágtam volna a srácot a helyedben, és otthagytam volna... Mondd el neki, hogy sajnálod, és ha beveszi, akkor rendben lehet minden, ám van olyan, hogy egy ilyen félrelépés után ne csodálkozz, ha vége lesz a kapcsolatotoknak...
2011. júl. 28. 14:56
 4/9 A kérdező kommentje:
hátjóó.csak k*rva sz*r :S :((
2011. júl. 28. 14:57
 5/9 A kérdező kommentje:
hát a srác utána kapott a báttyától.igy hát minden rendben volt.meg én is bepofáztam neki.csak nagyon sz*r volt :(
2011. júl. 28. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Képzeld el, neki milyen érzés lehet, hogy ő nem csal meg, kiáll melletted, együttvan veled, te meg eközben másokkal smárolgatsz... Hogy lehetett véletlen?
2011. júl. 28. 14:58
 7/9 A kérdező kommentje:

hát úgy történt.h beszélgettünk egyszer oldalra fordultam szólt h figyeljek oda és lekapott :S és picit gáz volt.

de nővérem megpofozta pedig ő utálja a barátom

2011. júl. 28. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Megbántottad, tehát nem újra elcsábítanod kell, hanem visszaszerezni a bizalmát. Hadj időt neki.

AMIT NE PRÓBÁLJ MEG: féltékennyé tenni, megvásárolni (ajándékokkal elhalmozni).

2011. júl. 28. 15:21
 9/9 A kérdező kommentje:
tudom nem is akarom megajándékozni.majd lesz vhogy
2011. júl. 28. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!