Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ez történt?
Nagyon megbántottam a barátom és nem tudom h most megbocsátott vagy sem :S megb tudtad h egy sráccal smároltam miközbe már jártunk.véletlen volt.a srácnak bejövök és lekapott egy zenekari próba után.sajnos a suli kb összes zenekarosa látta.de örültem h nem szóltak neki.pedig megtehették volna,mert jóba vannak vele.de sajnos az a srác rámírt és nem én voltam fent a hanem a barátom és azt irta h nem tudja elfelejteni a csókunkat.ezen nagyon kiakadt(de azt mondtam nem volt semmi).ezzel igy kimásztam belőle de a napokba feljött ez a téma és elmondtam h télleg igaz.mit mondjak neki?
értelmes válaszokat
Hadjad ott mert nem érdemel meg téged
Üdv:itt járt jóska
hát úgy történt.h beszélgettünk egyszer oldalra fordultam szólt h figyeljek oda és lekapott :S és picit gáz volt.
de nővérem megpofozta pedig ő utálja a barátom
Megbántottad, tehát nem újra elcsábítanod kell, hanem visszaszerezni a bizalmát. Hadj időt neki.
AMIT NE PRÓBÁLJ MEG: féltékennyé tenni, megvásárolni (ajándékokkal elhalmozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!