Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, mit tegyek? ( a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, mit tegyek? ( a többi lent)

Figyelt kérdés
Néhány éve megismertem egy fiút akit kezdetben észre se vettem de egy tanfolyamra jártunk.és minél többször láttam annál inkább megtetszett. Egyik este buliban mind a ketten ott voltunk, flörtölgettünk is , és egy csók is elcsattant. Másnap azonban olyan volt mint ha semmi sem történt volna. Később megbeszéltünk mindent magunk között, és hogy csak barátok leszünk. De én azóta még mindig szeretem és nem tudok mit tenni, nekem ő a nagy Ő. Szerintetek?
2011. júl. 27. 22:53
 1/4 Mr.iglo ***** válasza:
51%
Szerinted ez minket érdekel??????
2011. júl. 27. 23:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Elég kis paraszt vagy :D, de nyugi a fagyi visszanyal ;)
2011. júl. 27. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem valahogy tartsd vele a kapcsolatot.(F*cebook vagy valami.. hátha ott elindul valami beszélgetés).

De sanszos,hogy csak az alkohol miatt csattant el a csók :(

próba szerencse!

2011. júl. 27. 23:48
 4/4 A kérdező kommentje:

A kapcspolat tartás meg van , és nem ivott alkoholt akkor még csak utána történtek dolgok :S.

de köszi ;)

2011. júl. 28. 11:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!