Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés a fleshlightról?
Akinek van fleshlighta, arról lenne szó, hogy felbontottam a fleshlightot, aztán vissza tettem a nagy dobozába (akinek van tudja), és elraktam egy kartonban,
szóval nem használtam kukorica keményitöt, és elvan zárva, igy meddig tárolhatom, nem károsodik? muszáj szellőztetni?
és azt hallotam hogy nyúlós lesz , de a minősége nem fog változni egy hét után miután elöveszem nem?
Köszi a válaszokat.
Mint mondtam, sok embernek van barátnő mellet is, valaki azért tartja hogy gyakoroljon- igy tovább birja a barátnőjével is, meg van mikor kicsit messzebb laknak, vagy egy hétig nem találkoznak stb, nem tudom miért probléma ez, és nem lennék mérges ha lenne vibrátora.
Te is érted remélem.
Még mikor nem volt nagy őrület, én is "bele botlottam" a termékbe egy banneren keresztül, osztom az itteni többség véleményét, ugyanakkor
azért az se semmi, hogy itt még senki nem kapott értelmes választ, ezzel a termékkel kapcsolatban! (Végig olvastam a kérdéseket, mert szinte biztosra vettem, hogy jót lehet rajta röhögni, s igazam is lett.)
Egyébként ebből látszik, hogy mennyire idióták vagyunk! (Azért nem képezek én sem kivételt, mert egyetértek veletek srácok, csak én nem küldöm el egyből a kérdezőt csajozni.)
Az XX-edik kérdés után is csak az jön, hogy "szerezz nőt bazzeg!", tehát egyesek nem unnak rá a dologra, sőt állítom van olyan, aki még figyelteti is a témát, ez önmagában már tükrözi egyesek agyi szintjét.
Másrészt addig míg a nők nyíltan vállalják a világ előtt, hogy mindenféle segédeszközt használnak, gyakorlatilag ezzel minket alázván, hogy helyettesítenek vmi műanyag vacakkal, (amúgy azoknak úgy is kell, kívánom hogy csak az maradjon meg nekik) addig pl. a férfiak egymást alázzák ezzel, ha valaki ilyesmit használatba akar venni avagy már használatba vett. Tehát nem hogy egyfajta tükörképet látnánk ebben az esetben, neeeem! A nők alázzák a férfiakat a műfarkakkal s a férfiak alázzák a férfiakat a műp...kal. Szóval szerintem is az az egészséges ha nő és férfi egymást használja ilyen célra, de azért ez egy érdekes helyzet mindenképpen.
Hogy kapjon a kérdező végre egyszer egy értelmes választ, annyit tudok neked mondani, hogy láttam, hogy van ehhez valami ápoló por vagy folyadék (fingom nincs), szóval biztos nem véletlenül kapható hozzá. S miért is lenne ez jó üzlet, ha nem fogyóeszköz lenne, biztos elhasználódik, előbb-utóbb. Megjegyzem, mikor ráakadtam, ezt látta egy lány ismerősöm is, s egyáltalán nem gondolt erre úgy, hogy ez valami szánalmas dolog.
Ellenpélda: egy kérdés a nők felé, hányszor szoktál naponta maszturbálni, jön is rá a válasz, írják a (feltételezem zömében tini csajok) a számokat bőszen. Nem jönnek egyes nőnemű képződmények olyan válasszal, hogy szerezz faszit bazzeg! =)
Mondom!!! Agyi szint!!! Érted a kérdést vagy nem érted! Éééé'ted????
Használatot követően azonnal kimosni, púderezni szükség esetén. Betét száradjon kívül teljesen, ezt követően visszateheted a tokba. A puncis vég legyen szabadon, a másik végére 1menetig csavard a zárót, és így puncival felfelé állítva száradjon 12-24órát.
Ezt követően átfordítod puncis véggel lefelé, nagy zárófedéllel együtt, de a kis zárót vedd le és kiszárad a csatorna 24-72óra alatt. Ezt követően teljesen lezárható és eltehető.
Ha huzamosabb ideig nem használod (kétlem :D) szellőztetés javasolt 1havonta 1×.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!