Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menekülök az érzéseim elöl?
Figyelt kérdés
Idén májusban mentem férjhez, de nem érzek akkora szerelemet mint az elözö páromnál (vele 4 évig voltam együtt). A férjemmel jól kijövünk sosem vitázunk, a volt párommal viszont sokat veszekedünk voltak hatalmas veszekedések, mégis ugy érzem sokszor hiányzik a férjemböl az ami a másikban megvolt. Ha nem látom a volt páromat semmi bajom, de amint meglátom a szívem kiugrik a helyeröl és amit most láttam hogy kapcsolatban van teljesen padlóra küldött. Bele menekültem egy házasságba? Mert lelkileg ott biztonságban érezem magam? Hogyan tudnám elfelejteni a volt párom? Vagy mit tegyek?2011. júl. 27. 12:37
1/2 anonim válasza:
Igen menekülsz az érzéseid elől... :S Nagyon nehéz ez mikor meg látod és a szívedig hatol.. :/ Mégis szereted a másikat. És elfelejteni őt soha nem fogod viszont akivel most vagy mindent meg ad (gondolom) lehet, hogy ezért érzed még azt hogy az exed kell mert a mostanival minden jó, de velem is ez van szeretem a volt barátomat de inkább maradok a biztonságos kapcsolatomba mert tudom hogy ő sokkal több mindent megad nekem és talán jobban is szeret és ha annyira hiányolna az exem keresne engem de mikor meg látom az utcán nagyon tud fájni. :( :) :S
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy csak menekültél, de érett fejjel én azt mondom, nincs az a szerelem, amiért én hajlandó lennék veszekedések közepette élni az életem. Majd gyerek mellett? A gyerek egy hangos szótól sírva fakad! Ha érzi, hogy anya ideges, rossz kedvű lesz. Én is léptem az extől. Szerettem, de nem tudtam vele együtt élni. Nem nyírtuk tovább egymás idegeit. Most kiegyensúlyozottabb vagyok. van már gyermekünk is. Előfordul néha a veszekedés, de az inkább szóváltás. Nem szabad össze hasonlítani a két pasit. egyébként lehet, hogy a birtoklási vágyad olyan erős és a hiúságod. Próbáld meg meggyőzni magad, hogy Te már révbe értél és akkor kevésbé fog bántani. A saját érdekedben muszáj jól átgondold és lezárnod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!