Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ő képes gyűlölni engem, akkor én miért nem tudom őt? Utálom magam az érzéseim miatt. Mit tegyek?
Jézusom, szegény kérdező,ez borzasztó érzés, tudom, milyen, én ugyanígy érzek teljesen, és ugyanez történt velem is :o még az idő is stimmel, 1, 5 év együttjárás, 5 hónap szenvedés..
Igen, te még szerelmes vagy, és tudom milyen pokoli érzés, én is az vagyok, ő meg le se...
De azt tanácsolom, hogy ne keresd, ne csinálj semmit, ha találkoztok véletlen az utcán nézz mélyen a szemébe, próbáld legalább a tekinteteddel azt sugallni, hogy el kéne gondolkodnia dolgokon. Hátha lesz egyszer eredmény, 5 hónap még nem olyan rengeteg idő, és ha hiszel benne, talán sikerül elérned, hogy még beszéljetek, tisztázzátok a helyzetet, vagy esetleg visszakapd őt, és mindent tiszta lappal kezdhettek.
Viszont ahhoz neked, és neki is nagyon sok mindent tolerálni kell, és újra kell hogy érezzetek egymás iránt bizalmat. A megbocsátáshoz is idő kell, de ha sikerül, (ami nem lehetetlen), akkor minden jobb lesz majd.
Sok sikert!
Ezek után már szerintem sem kellenél neki... Nézd, ha vissza akarna kapni, akkor nem fenyegetne azzal, hogy feljelent.
Idővel gyógyulni fognak a sebek. Most még sokáig rossz lesz, nem találod majd a helyed. Szerintem próbálj a barátaidra koncentrálni, együtt menjetek bulizni, járjatok össze sokat. És nem utolsó sorban ott van még a tanulás. Nehogy elhanyagold, mert csak attól függ a jövőd! 10 év múlva rossz lenne visszagondolni, hogy egy hülye fiú miatt hever romokban az életed, és azért vagy sárga mellényben.
Tudom, hogy ez most nagyon rossz így neked, de ő már nem fog visszajönni. Idővel találsz valaki mást, aki soha nem tenné ezt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!