Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 15-17 éves srácok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 15-17 éves srácok miért buknak ennyire a bunkó csajokra?

Figyelt kérdés

Ismerek egy csajt aki kőbunkó mindenkivel és még is olyan barátnői/barátai vannak akik mindent megtennének érte és a pasiján látszik,hogy él-hal a csajért....

itt vagyok én aki tud normális beszélni mássokal és tisztelet tudó még se kellek senkinek:( ha bunkó lennék értem is ennyire oda lennének az emberek??

2011. júl. 27. 12:28
1 2
 11/16 Veky ***** válasza:
Amiért a 14-28 éves csajok is a bunkó pasikra...
2011. júl. 29. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne legyél bunkó én is a normális tisztelettudó csajokat keresem
2011. júl. 29. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy összekevered a bunkóságot az őszinteséggel? Nem lehet, hogy az a csaj inkább mindenkivel őszinte csak ezt nagyon nyers stílusban teszi meg? Mondj pár példát, hogy miket csinál vagy mond. Ha valaki őszinte és erősnek tűnik, akkor egyúttal magabiztosságot is sugároz, így az emberek közeledni fognak felé, mert megérzik rajta az erőt. Minden ember szereti az erős, magabiztos személyeket. Szóval? Miket szokott csinálni?
2011. júl. 29. 14:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Hasonlót akartam írni, mint a 14.58-as... én is kíváncsi vagyok ezekre, írj néhány példát.
2011. júl. 29. 15:18
 15/16 A kérdező kommentje:
ht pl.: az egyik fiú (aki nem olyan jópasi mint az ő barátja) kiírta az üzifalára fb-n hogy szereti,ő meg alá írt,hogy mennyen a francba nincs esélye ne is próbálkozzon...vagy például osztálykiránduláson is olyanokat mondott másokra ( a szemükbe),hogy 'te szellemileg alultáplált' meg ilyesmiket...
2011. júl. 29. 23:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ő inkább őszinte. Amikor az a fiú írt a faszbukjára, akkor csak elhajtotta, nyilván mert van barátja. Nyilván azt mondja neki, hogy nincs esélye nála és ne is próbálkozzon, mert szereti a barátját. Valakit durvábban kell elutasítani, mert egyszerűen nem ért a szóból. Másik esetben pedig amit mondtál, biztosan meg volt az alapja, amiért ilyet mondott. De legalább a szemébe mondta.
2011. júl. 30. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!