Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű fiúk miért csak a plaza cicákra buknak? A nem túl csinosabbakat miért hanyagolják és csúfolják? És miért a az idősebb csajokra buknak?
ezt látják ideálisnak...
de ne szomizz....
biztosan lesz majd valaki aki neked is bejön és te leszel az ideálja;)
A szépeket mindig körberajongják, és ez lesz a vesztük. Csak a szépségükre építkeznek, minden mást elhanyagolnak. Sokszor a nem megfelelő környezet hatására a sok szép ember buta is lesz. Tehát azok a jóképű fiúk vagy érzelmileg nullák, és csak ki akarják használni a plázacicákat, vagy az IQ-juk is olyan szinten mozog, mint a plázacicáké(plázakandúr:D).
Nem értem, ha nem tartod magad túl szépnek, akkor miért akarsz magad mellé feltétlenül egy jóképű fiút...
Talán jobban járnál egy szerényebb fazonnal, aki talán nem álmaid lovagja külsőleg, de sokkal rendesebb.
Én nem mondom magamat jóképűnek (egó 0),de én pl. egyáltalán nem a plázacicákra bukok!A kedves aranyos lányok nekem is sokkal jobban bejönnek...Vagy csak bejönnének,de amilyen béna vagyok az sem jön össze sosem. :S Szóval ne add fel,csak rossz helyen keresgélsz szerintem,mert a környezetemben ismerőseim sem a plázacicákért vannak oda! ;)
20/F
nagyjából egyetértek az előző válaszolókkal de egy dolog szúrja szememet: maga a kérdés, ami úgy indul, hogy a "jóképű fiúk..." (ha esetleg az admin irta át, akkor bocs.)
ugye látod, hogy te is abba a hibába esel, mint a jóképű plázacicázós pasik? ahogy ők nem vesznek észre téged, úgy lehet, hogy érted is epekedik egy srác, csak te se veszed észre, mert fogszabályzója van és elállnak a fülei. viszont a csillagokat lehozná neked az égből.
másrészt, ha nem rendelkezel a többség számára vonzó testi adottságokkal, az szerintem jó dolog. neked sosem kell azon törnöd a fejed, hogy vajon csak a tested kell a pasidnak; és lehet sokkal kevesebb kapcsolatod lesz, mint egy plázacicának, viszont azok hosszabb, mélyebbek, tartalmasabbak lesznek. szóval fel a fejjel, amint a korodbeli pasik megérnek kissé, ők is észre fogják venni (vagy saját kárukon megtanulják), hogy nem mindig a bombázó alak a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!