Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a lányommal? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a lányommal? Lehet hogy leszbikus?

Figyelt kérdés

Üdvözlet mindenkinek!

A következő a helyzet: az utóbbi időben a lányom (aki 18 éves) furcsa dolgokat csinál és elképzelhetőnek tartom hogy a szexuális érdeklődése a lányok felé fordúlt. Először is, észrevettem hogy a "Sims 2" nevű játékéban a karakterei leszbikusok, tehát a családja a jatékban egy lány pár, akiknek van egy örökbefogadott gyermekük. Ott büszkélkedett a lányom hogy milyen szépen feldíszítette a házat benne és hogy mennyi bútor van már ott, mire én rákérdeztem hogy miért egy leszbi pár a virtuális családja, ő erre ezt felelte: "Így sokkal jobb, fölösleges lett volna egy férfi ide, sokkal boldogabb szerintem ez a párkapcsolat mintha egy fiú lenne ott. A két lány karaker jól megérti egymást és szívesebben is játszom ilyen párral." Aztán kérdeztem hogy: "És miért lenne oda gond egy férfi? Ő nem tehetné boldoggá a lányt?" Válasza: "Engem abszolút nem zavar ez a felállás, szívem szerint így is hagynám őket."

Aztán gyakran jön át hozzánk aludni egy barátnője is, akikhez sokszor átmegy aludni, nevetnek sokat eggyütt meg megölelik a másikat sokszor, folyton róla mesél nekünk hogy mennyire kedveli őt és hogy milyen kedves, igen jóban vannak. Talán túlságosan is... Lehet, hogy járnak? Ők ketten egy pár lennének? Tudtommal a lányom a fiúkhoz vonzódik, de még nem volt barátja. Most már eggyáltalán nem tartom biztosnak hogy egy férfira vágyik. Szerintetek nagy gond lenne, ha leülnék és megbeszélném ezt a lányommal? Hogy hogy is van most ez? Vagy nem lenne szabad? Nagyon sokszor beszéltünk már komolyabb témákról, pl a szexről. (Akkor nem tűnt fel nekem hogy leszbikus lenne-e, figyelt nagyon és bátran kérdezett.)

Egyébként akár leszbikus, akár nem, az én lányom és az apjával együtt nagyon szeretjük, büszkék vagyunk rá! Nekünk a legfontosabb az, hogy boldog legyen!

2011. júl. 26. 18:35
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

Le a kalappal! Tényleg jó anya vagy, aki odafigyel a gyerekére, hiszen te magad vetted észre a jeleket és gondolom e megérzésed nem csak erre a 2 példára alapult. Sok-sok apró szössezenet amire felfigyel egy jó anya.

A lányod pedig attól, hogy másik nöt szeret, ugyanaz az ember marad. Nem lesz az életben mindíg mindenkivel ilyen könnyü dolga, nem fogja mindenki elfogadni, ekkor pedig mégjobban kelleni fog, hogy mellette állj. Minden jót nektek!

2011. aug. 1. 10:04
 22/25 anonim ***** válasza:
azóta mi történt, ha szabad megkérdezni? : ) kíváncsi vagyok nagyon! boldogok együtt, egyáltalán együtt vannak még? abban viszont igaza van, hogy álmodni sem lehet jobb anyukáról, ezt megértem. ritka az ilyen szülő!
2012. máj. 9. 18:26
 23/25 anonim válasza:
Nagyon jó anyuka vagy, büszke lehetsz madara! :) Szerencsés a lányod!
2012. nov. 7. 10:24
 24/25 Susie J. válasza:
Bárcsak az én anyám lenne ilyen jó fej... Ő konkrétan másfél órát üvöltözött velem, pedig a fiúkat is szeretem... am a legelső válaszolónak üzenném, hogy 19 éves vagyok és én is tolom a sims-et... :D
2014. jan. 31. 17:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Még én is bekönnyeztem, ahogy olvasom, mennyire jó a kapcsolatotok a lányoddal. Én nem vagyok leszbi, de az én anyukám, még emiatt is leordította volna a fejemet, pedig erről egy lány nem tehet. Büszke lehet rád a lányod. Ez jó példa nekem, mert nekem is van egy lányom, és az élet hozhat meglepetéseket, de mindig ilyen megértő, türelmes anya leszek, mint te. :)
2014. febr. 2. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!