Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a lányommal? Lehet hogy leszbikus?
Üdvözlet mindenkinek!
A következő a helyzet: az utóbbi időben a lányom (aki 18 éves) furcsa dolgokat csinál és elképzelhetőnek tartom hogy a szexuális érdeklődése a lányok felé fordúlt. Először is, észrevettem hogy a "Sims 2" nevű játékéban a karakterei leszbikusok, tehát a családja a jatékban egy lány pár, akiknek van egy örökbefogadott gyermekük. Ott büszkélkedett a lányom hogy milyen szépen feldíszítette a házat benne és hogy mennyi bútor van már ott, mire én rákérdeztem hogy miért egy leszbi pár a virtuális családja, ő erre ezt felelte: "Így sokkal jobb, fölösleges lett volna egy férfi ide, sokkal boldogabb szerintem ez a párkapcsolat mintha egy fiú lenne ott. A két lány karaker jól megérti egymást és szívesebben is játszom ilyen párral." Aztán kérdeztem hogy: "És miért lenne oda gond egy férfi? Ő nem tehetné boldoggá a lányt?" Válasza: "Engem abszolút nem zavar ez a felállás, szívem szerint így is hagynám őket."
Aztán gyakran jön át hozzánk aludni egy barátnője is, akikhez sokszor átmegy aludni, nevetnek sokat eggyütt meg megölelik a másikat sokszor, folyton róla mesél nekünk hogy mennyire kedveli őt és hogy milyen kedves, igen jóban vannak. Talán túlságosan is... Lehet, hogy járnak? Ők ketten egy pár lennének? Tudtommal a lányom a fiúkhoz vonzódik, de még nem volt barátja. Most már eggyáltalán nem tartom biztosnak hogy egy férfira vágyik. Szerintetek nagy gond lenne, ha leülnék és megbeszélném ezt a lányommal? Hogy hogy is van most ez? Vagy nem lenne szabad? Nagyon sokszor beszéltünk már komolyabb témákról, pl a szexről. (Akkor nem tűnt fel nekem hogy leszbikus lenne-e, figyelt nagyon és bátran kérdezett.)
Egyébként akár leszbikus, akár nem, az én lányom és az apjával együtt nagyon szeretjük, büszkék vagyunk rá! Nekünk a legfontosabb az, hogy boldog legyen!
Szerintem is kérdezd meg tőle ha mindent meg tudtok beszélni.
Lehet nem tudja még a nemi hovatartozását. Lehet átverte már pasi vagy csak a barátnője van ilyen hatással rá.
Persze lehet, hogy biszex és nem leszbi.
18 évesen még elég komolytalanul gondolkodnak az emberek és nem tudják, hogy mit akarnak pontosan vannak akik később sem.
Én itt is támogatnám felemelni 21 évre a nagykorúság korhatárát. De ez más kérdés.
"18 éves csaj hogy kockulhat?-.-""
Szerintem édes.
Nosa problémát csak úgy oldhatod meg hogy mebeszéled vele. De ha megpróbálsz rajta változtatn azzal csak magad ellen fordítod.
Üdvözlet mindenkinek!
Beszéltem a lányommal a dologról tegnap és megtudtam az igazat: leszbikus. A megérzésem teljesen jó volt. A párja pedig az a barátnője, akiről meséltem nektek. A beszélgetésünk a következő képpen történt: aznap ismét ment aludni a barátnőjéhez, s kértem, hogy űljünk le beszélgetni. Azt mondta hogy örömmel és érdeklődött hogy mit szeretnék mondani. Leültünk az asztalhoz és mint nő a nővel elkezdtünk beszélgetni. (Ez is olyan komoly volt mint amikor pl a szexről beszélgettünk, mert ugye a beszédtémánk igen fontos volt) Mindenekelőtt elmondtam neki hogy az édesapjával nagyon szeretjük és büszkék vagyunk rá azért, ami, egy csodálatos lány aki egy igazi egyéniség! Mondtam hogy bármit is tesz vagy gondol a mi lányunk marad. Aztan megkérdeztem, hogy mennyire van jóban a barátnőjével: azt mondta hogy nagyon, csodálatos lánynak tartja, mesélt rengetegett arról miért is szereti, valamint elmondta a lány pozitív dolgait is és hogy mennyire szereti a társaságát. És ekkor rákérdeztem a nemi érdeklődési körére. Nagyon hosszas elmélkedés és tanakodás után így felelt: "Anya, leszbikus vagyok!" Azt feleltem hogy rendben és megköszöntem hogy őszinte volt hozzám. Mondtam neki, hogy a legfontosabb nekem az hogy boldog legyen és ha neki egy nőre van szüksége ehhez az semmi gond. Felálltunk és megöleltük egymást, ő pedig könnyezve azt mondta hogy "Álmodni sem tudnék jobb anyukáról! Nagyon szeretlek anya!" Roppant meghatódtam, érzelmes pillanat volt. Utána ismét beszélgettünk, mert kedve lett hozzá! Örömmel és büszkén számolt be arról hogy mióta járnak már, hogy mennyire jó vele a szex és hogy mennyire figyelnek egymásra akkor is. Utána elkezdett készülődni, mert ugye mennie kellett a párjához.
Nagyon nehéz beszélgetés volt, de úgy érzem minden remekül alakúlt. És ha ő boldog, akkor én is az vagyok!
Bár nekem lenne ilyen megértő anyukám! Igaz én nem vagyok leszbikus, de ezt öröm volt olvasni, hogy mennyire jóban vagy a lányoddal, és mennyire becsülitek egymást.
Jól tetted, hogy leültél vele beszélgetni. És az különösen jó, hogy ennyire bízik benned, és elmondta neked. :)
Jó példa lehetnél néhány "anyának".
Van még gyerek rajta kívül? Ha nem, hogy érintett Téged, hogy valószínüleg nem fog unokát szülni Neked, bár lányoknál talán egyszerűbb megoldani.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!