Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok othon meztelenül lenni?
Szoktam otthon meztelenül tevékenykedni. Az ok: zuhanyzás.
20L
Ha fürdök akkor mindig. Ha melegem van és nincs senki otthon, akkor is. :P
19/L
Néha fürdés után pucéron alszom el :)
17/L
Szoktam, de csak akkor ha a család a férfi tagjai nincsenek itthon. Van úgy, h pl. nem vittem be a fürdőbe a tiszta a ruhát, vagy épp öltözködés közben cseng a vezetékes telo és sietni kell, akkor nem zavartatom magam. De olyan még nem volt, h ruha nélkül leheveredtem volna nappaliban vagy ilyesmi :P Múltkor elfelejtettem magamra zárni zuhanyzásnál a fürdőt és a bátyám átjött hozzánk a kislányával,aki rám nyitott (3 éves),aztán továbbfutott közben hangosan közölte mindenkivel, h meztelen vagyok, a bátyám sietett volna,h becsukja az ajtót, de ebből pont az lett, h szembe találkoztunk az ajtóban (én persze ruha nélkül). Bocsit kért, én meg mondtam,h ez van, hamar túlléptünk rajta. (Azon kevésbé, h az unokahúgom a bátyám legjobb barátjának elkezdte mesélni, h benyitott,és h szép kerek a cicim szerinte, na ott égtem rendesen :P)
23/L
Persze! Páldául nyáron fürdés után meztelenül megyek a szobámba pizsiért. Vagy mikor fürdök, simán bejönnek a fürdőszobába. Nálunk kiskorunk óta természetes. Mindenki látja a másikat meztelenül. Nekem az a fura, hogy másoknál ez probléma vagy kínos.
L/18
Szoktam meztelenkedni,az ok meleg van bent,vagy csak ilyen kedvem van,kényelmes így.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!