Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nő közszemlére teszi nyáron a melleit (feszes, kivágott blúzok), de megsértődnek, ha a felsőtestükre tapadnak a férfiszemek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 11:59
1 2 3 4
 21/31 napietus ***** válasza:
van, aki minden nőt megbámul, mindegy, miben van.
2011. júl. 25. 12:38
 22/31 anonim ***** válasza:
93%

Na most azért a csador és a gyomorszájig kivágott felső között van különbség. Tehát a lenge, a merész és a provokáló ruha között van különbség. Természetesen bámulni ettől bunkóság, de hölgyeim, ne higgyétek, hogy ilyen esetekben könnyű a szemkontatktust tartani :D

Egyébként egy példa: a társaságomban volt egy lány, jó DD-s kerek tökéletes mellekkel, amiket rendszeresen olyan szinten pakolt ki, hogy joggal várnád, hogy egyszer csak kivillannak teljes valójukban egy hirtelen mozdulatot követően. NEM tudunk nem oda nézni, sajnálom. Rádásul ő ezt olyan környezetben tette, ahol baromira nem indokolt. Pl, csendesen leülünk sörözni, ott van a pasija, meg a haverjai (mármint a csaj haverjai is, mert kb közös volt a kör). Éjfélig eliszogatunk, majd hazamegyünk, mindezt novemberben. Erre ő lejön egy seggvillantó miniszoknyában, és egy olyan felsőben, ami éppen eltakarja a mellbimbóját, és a dekoltázsán át látod a köldökét. Naná, hogy kapja a fricskát, mert ez már nem ízléses, hanem színtiszta provokáció. És amikor egyszer így megbámulják, és kifigurázzák péntek este, kiakad, de szombat este lejön egy másik, ugyanilyen garnitúrát viselve, egy ugyanilyen buliba. Egy idő után nem volt lelkiismeret-furdalásom, hogy bámulom, sajnálom.

2011. júl. 25. 12:38
 23/31 anonim ***** válasza:
logikus. Tereljük a témát, ha nem tudunk tovább érvelni, vagy a másik érzékelhetően nyert és fáj beismerni.
2011. júl. 25. 12:40
 24/31 anonim ***** válasza:
49%
ami nem eladó,azt nem teszed ki a kirakatba....
2011. júl. 25. 12:42
 25/31 napietus ***** válasza:

58%-os: nem tudom, mire tágul a pupillájuk, de nem is érdekel annyira...alkoholtól pl. tágul :D

egyébként nyilván, ha valaki ízléstelenül öltözködik, az nem helyes, de megbámulni valakit bármi miatt szintén nem helyes.

2011. júl. 25. 12:43
 26/31 anonim ***** válasza:
49%

na akkor a logikádat követve:

ASz helyes amikor buszon vagy bárhol van egy aranyos kisgyerek/baba és a nők folyton azt nézik, bámulják, beszélnek róla?

Mi a különbség?

2011. júl. 25. 12:47
 27/31 napietus ***** válasza:
100%

az, hogy abban nincs szexuális tartalom. nézd, egy női példa. megyek az úton, előttem teker egy bringás pasi, akinek iszonyat jó, izmos feneke van. azért különbség, hogy odapillantok, ezt konstatálom, majd megelőzöm és megyek tovább, vagy az, hogy satuféket nyomok, nyálcsorgatva bámulom, és csak nagyon lassan, amikor már 5-en dudálnak mögöttem előzöm meg, akkor is tekeredik a nyakam és nyomom a dudát.

nos, ez a különbség a megnézés és a bámulás között. de látom nem érted...az nem baj, ha megnéznek valakit, sőt, jó. de aki bámul, annak valamit elfelejtettek megtanítani gyerekkorában a szülei.

2011. júl. 25. 12:54
 28/31 anonim ***** válasza:
49%

amúgy mi minősül nyálcsorgatásnak?

csak mert tapasztalatom szerint pont azok a nők panaszkodnak erre akit általában nem néz meg senki, vagy csak egyet rápillantanak, de utána már habzó szájjal fröcsögnek hogy őket hogy megbámulták. Akiket meg tényleg megnéznek, azok nem szoktak panaszkodni. Ez miért van?

Ráadásul ösztönönös, bilógiai dolgokat bunkóságnak nevezni még mindig butaság, ha van érettségid akkor tudhatnád hogy a nők azért nem bámulnak mert genetikailag arra vannak progrmozva hogy egy pasit megtartsanak, a férfiak meg arra hogy minél több nőjük legyen és így utód.

Lehetsz akármennyire PC, a biológát nem tudod megváltoztatni.

Vagy csak rossz helyen laksz, ahol mindenki mindent megnéz, vagy csak túlérzékeny vagy. Sok nő már egy eltévedt pillantást is bámulásnak mondd, felfujja a dolgot. Hidd el, én még útmunkásokon kívül senkit se láttam bámulni, de azok meg kit érdekelnek?

2011. júl. 25. 13:10
 29/31 napietus ***** válasza:
szerintem lehet úgy nézni, hogy az ne legyen feltűnő. én azt kifejezetten szeretem, ha megnéznek, mert elég hiú vagyok :D nyálcsorgatás alatt azt értem, hogy ha valaki guvadt szemmel bámul a dekoltázsomba. nem tapasztaltam ilyet, ezek szerint megoldható nem feltűnően is, mert amúgy jó alakom van. csak elképzeltem, milyen lenne, ha? és hát elég tapintatlan, neveletlen dolognak tartanám, és megvetném aki ilyet tesz. nem beszélgetnék vele egyáltalán a jövőben.
2011. júl. 25. 13:14
 30/31 anonim ***** válasza:
47%
Én kimondottan élvezem, ha megbámulnak...én a lábaimat szoktam kitenni, mivel mellem nincs XD De elég rövid szoknyákat és nadrágokat hordok nyáron...mikor megbámulják a combom, vagy a fenekem, nekem az hízelgő, azt jelenti, szépek és tetszenek a férfinak, aki bámul, ergó bóknak veszem és nem sértődök meg érte... aki megsértődik az egy szűzk..rva...akkor minek teszi ki?
2011. júl. 25. 14:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!