Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok nő közszemlére teszi nyáron a melleit (feszes, kivágott blúzok), de megsértődnek, ha a felsőtestükre tapadnak a férfiszemek?
Ne haragudj, de a ruha nem lehet provokáció.
Felveszel egy öltönyt, akkor ne csodálkozz ha kirabolnak?!?
Ez nem így működik. A ruháim nem jogostíanak fel semmire.
Persze, még én vagyok a hibás ha valaki molesztál. Beteg egy gondolkodásod van.
A férfiak sem állatok, nektek is van agyatok, tessék használni.
A bámulásnak biológiai okai vannak. Tessék utánanézni, van internet. Nehezebb egy pasinak nem bámulni egy mellett, mert az ösztönösen történik.
Bunkónak nevzeni valakit azért mert rendesen működik a testébe kódolt évmilliós reflexek nem éppen okos dolog, de ti tudjátok.
az is évmilliós reflex, hogy ha idegen belép a személyes terembe, akkor "harcolj, vagy menekülj" parancsot kap az agyam, és a testem termelni kezdi a stresszhormont. mégis furán néznének egy zsúfolt nézőtéren vagy villamoson, ha engedelmeskednék a parancsnak :D
attól vagyunk emberek, hogy nem az ösztöneink uralkodnak rajtunk, hanem mi rajtuk.
hmmm tudod te mire tágul a pupillája a férfiaknak legjobban és miért?
És ezután magyarázd el hogyan tudsz rajta uralkodni, kötözködés helyett
Nekem sosem jutna eszembe megbamulni egy lanyt, barmennyire is rakja ki, amit kirak.
Termeszetesen mivel fiu vagyok, odapillantok es par gyors, nem feltuno pillantassal felmerem a helyzetet, ezt nem tagadom es ezzel szerintem mindenki igy van, hisz ami szep, az vonzza a tekintetet!
Na, de feltunoen bamulni es esetleg ezzel kellemetlen helyzetbe hozni masokat?! Ehhez tenyleg szukseges az, hogy az illeto intelligenciaja egy bizonyos szint alatt maradjon...
Persze ha valaki tulzottan kihivoan oltozkodik, eros tulzasokba ("fashion malfunction") esik, akkor szamitania kell ra, hogy jobban meg fogjak bamulni, de szemely szerint en akkor sem tennem, nem vagyok ilyen tipus...
"Persze ha valaki tulzottan kihivoan oltozkodik, eros tulzasokba ("fashion malfunction") esik, akkor szamitania kell ra, hogy jobban meg fogjak bamuln"
Ott a pont.
Aki nem túl kihívó azt nem bámulják meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!