Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A bal mellemben van egy görcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bal mellemben van egy görcs és ha hozzáérek fáj, megnyomtam a másikat is és az nem fáj nincs benne olyan nagy görcs mint másikban, mi ez? 15/F

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 00:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Igen, nők egyből azt mondják rák, pubertás korban egy kis hormonzavaros fiú, amennyi ilyen kérdést láttam már itt. Mint írtam gynecomastia, nem kéne addig írni míg nem tudtok valamit.
2011. júl. 25. 02:31
 22/25 P.szandi válasza:
Azért ez kicsit durva volt hogy "rákos vagy".nagy az isten állatkertje!
2011. júl. 25. 10:45
 23/25 A kérdező kommentje:
nagy :D és köszi a válaszokat.
2011. júl. 25. 19:37
 24/25 anonim ***** válasza:
férfiaknál is előfordul a mellrák és 15 évesen is lehet valaki rákos.. nem azért írom hogy aggódjon a kérdező de jobb ha ezzel tisztában vannak a fiatalok. nagyon-nagyon ritka de előfordul sajnos.
2011. júl. 27. 09:14
 25/25 anonim válasza:
Nyugi ez így volt nekem is,pont ugyan így, nekem is balosba volt,meg egy kisseb a jobb-osba,de aztán elmúlt.
2012. júl. 31. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!