Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bal mellemben van egy görcs és ha hozzáérek fáj, megnyomtam a másikat is és az nem fáj nincs benne olyan nagy görcs mint másikban, mi ez? 15/F
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 00:22
11/25 anonim válasza:
2. vagyok ha hosszúkás és kemény akkor izomrost nekem is ilyen volt nem mentem vele sehova most már nem izom rost hanem izom csoportok vannak ott :D
12/25 anonim válasza:
Emlékszem, hogy mikor nekem is volt olyan nem mertem elmondani senkinek, mert azt hittem daganatom van. Aztán nem. Csak a hormonok felszaporodtak és az indukálta elő ezt a jelenséget a cicibimbóban. Majd elmúlik magától. Nekem is csak az egyikben volt. Vagyis abban jóval nagyobb volt és ha nyomkodtam nem volt túl kellemes. Aztán magától felszívódott...
14/25 anonim válasza:
fura dolog ez nekem még 20évesen is előfordul... figyelj oda később is és nem lesz baj
15/25 A kérdező kommentje:
eddig még soha nem nyomtam meg a mellem
2011. júl. 25. 00:36
16/25 A kérdező kommentje:
vagyis nem tapogattam, úgy.
2011. júl. 25. 00:37
17/25 anonim válasza:
Szerintem keress rá a neten hogy hogyan kell megvizsgálni a melleket,vizsgáld meg magadnak és ha nem érzel benne nagyobb daganatot akkor az csak az izomrost. Én is régebben éreztem benne ilyesmit,azt hittem daganat én sem mertem elmondani senkinek de már elmúlt. Nekem azelőtt szokott fájni hogy megjönne,régebben akkor fájt ha nőtt.
Szerintem csak nő,azt hiszem 15 évesen ez teljesen normális. Ha aggódsz akkor keress fel egy nőgyógyászt a biztonság kedvéért.
18/25 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, de azért kössz XD
2011. júl. 25. 00:43
19/25 anonim válasza:
Én is arra gondoltam,hogy srgősen mennyen el orvoshoz.
De nem tudom,hogy fiúknál van e mellrák.Lányoknál tudom,ha valaki csomót észlel a mellébe az akár még a legrosszabb is lehet.
20/25 anonim válasza:
Előző vagyok most látom,hogy 15 vagy.Kizárt ilyen fiatalo,hogy rák legyen ne parázz nincs semmi komoly bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!