Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért "flörtöltök" egy ismeretlen csajjal, ha nem tetszik?
Nincs válasz?:D
Akkor ez továbbra is rejtély marad...
hát ha nekem teccik 1 csaj akk nem fogok csak azért mosolyogni meg szemezgetni vele mert bejön.
a végén nagy tévhitekben él majd és én húzom a rövidebbet.:D
szóval a te storydból az jön le h v bepánikolt a srác és inkább így koptatott le v csak furcsának talált és ezért nézett meg illetve mosolygott.
a srácok nem szeretik azokat a csajokat akik ilyen szép kerek vallomással állnak elő. inkább szeretnek egy kicsit küzdeni az ügyért :) elvégre mégis ők a fiúk (lehet régimódinak gondoltok, de mielőtt levéneztek :D 18 éves vagyok).
szóval kell, hogy legyen benne egy kis kihívás. amit én 1x nagyon megtanultam és sohasem követem el mégegyszer: srácnak tilos bevallani az érzelmeidet, mert a legtöbb esetben vihargyorsan az ellenkező irányt választják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!