Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor nagyon szerettetek egy lányt vagy fiút, kértétek istent, hogy adja meg őt nektek? Segített?
én azt kértem, hogy akit szeretek soha ne felejtsen el, mindig emlékezzen rám, és néha lássam.
eltelt másfél év, nem történt semmi.
aztán felkeresett, hogy mindig eszébejutok, és azóta titokban a szeretőm.
évek óta van barátnője...de nem számít. így is többet kaptam, mint reméltem.
"Akkor ha gyakorlatilag nem tesz semmi ilyesmit, mégis mi értelme van hinni? Mert jót nem tesz érted, büntetni nem büntet, legalábbis ezt mondtad."
Isten majd a túlvilágon lesz aktiv szerintem :). Itt vannak a cselekedetek és azok következményei.Amit teszel magadért az életben kb annyit is kapsz vissza, amilyen ügyesen tudod rendezni a dolgaidat úgy fog alakulni az életed...ha meg tudsz például tanulni csajozni akkor azt a nőt szerzed meg akit akarsz szebbnél szebbet, ha tudod hogy kell a pénzt csinálni akkor gazdaggá tudod tenni magad.Nézd meg a Csúcshatás cimü filmet.Rámutat, hogyha agyilag látnánk a lehetőségeket, bármit tudnánk az életünkben kialakitani.Isten majd a túlvilágon szól bele szerintem, itt meg csakis tőled függ esetleg szerencse néha az ami betesz a dolgokba.
Ha ez így működik akkor sincs értelme az e világi hitnek. Mi érdekel engem mi vár rám a túlvilágon, már ha van olyan. Meg azok alapján amit leírtál, mi van azokkal akik gyakorlatilag semmit nem tudnak tenni az életükben? Gondolok itt a halálos betegekre, vagy a világvégén lévő éhező, elmaradott, esélytelen emberekre, akiknek semmi lehetőségük nincs.
Kerüljek a pokolra, de szerintem értelmetlen ez az egész. Igazságnak, egyenlőségnek nyoma sincs, akkor meg miről is beszélünk.
egyébként szerintem Isten nem ad közvetlenül sem párt, sem pénzt, sem hatalmat. Salamon király bölcsességért imádkozott, azt megkapta, és megszerezte vele a többit.
szerintem Isten tud adni bölcsességet annak, aki őszintén tiszta szívből imádkozik érte, hogy átlássa a helyzetét, erőt, hogy változtasson dolgokon, és türelmet, hogy a megváltoztathatatlant elfogadja. és jóakaratot, hogy mindezt jó célra használja. kérjetek, és adatik Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!