Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szinten kell/tanácsos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szinten kell/tanácsos "szőrtelenítenie" manapság egy tinédzsernek?

Figyelt kérdés

Mennyire kellene ezzel foglalkozni? (láb, mellkas, kar). Elég intenzíven nő rajtam a kültakaró és már páran szóvá tették. Esetleg ritkítani kellene és hogy ha igen?

15/F

2009. ápr. 4. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

háth én azon a véleményen vagyok hogy a karodon meg a lábadon ne szőrteleníts mert az férfias oké DE... én kifejezetten nem szeretem ha egy pasinak szőrös a mellkasa meg a hónaalja..hát nemmtudom..ezt te döntsd el,hogy ott megvállsz e tőle...az arcszőr szerintem ciki egy kis borosta megengedett de nem 15 évesen:Phát ott lent meg ráérsz akkor ha oda kerülsz a nőddel:)

akik meg szóvá tették nos szólj be nekik hogy te szereted meg a csajaid is( így többes számba) és tuti nem szekálnak majd többet...nos remélem segítettem:)

2009. ápr. 5. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem ne legyél csupasz "kukac", nem az a legférfiasabb,ha olyan vagy mindenhol, mint egy kisbaba:S. Persze hónalj,intim terület ajánlatos.:)
2009. ápr. 6. 23:14
 13/13 anonim ***** válasza:
nyugodtan növessz szakállat is akár, akkor majd azoknak fogsz bejönni, akiknek a szakállas vagy bajszos pasi tetszik
2009. ápr. 7. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!