Egy fiúnak hogyan kéne szőrtelenítenie a hónalját?
Még sohasem csináltam, de szerintem már elég szőrös a hónaljam.
Megkérdeztem a szüleimet, de ők azt mondták, hogy ne csináljam, mert a fiúknak nem kell meg ha csinálnám, akkor csak besűrűsödne a szőröm. Ez igaz lehet?
Tudom, hogy így elég igénytelen és nem hordhatok izompólót, pedig már egész jó alkatom van, szélesebbek a vállaim és laposodik a hasam is, meg úgy nagyobb a felsőtestem. Szal szeretnék izompólót is hordani. Meg a focipályán is beszólogatott már egy gyerek, amikor póló nélkül fociztam, hogy hónaljkutyám van. Úgy vettem észre, hogy a többi srác is valahogy borotválja.
De nem csinálnám olyan gyakran, meg azért ha egy kicsit szőrös az talán még nem olyan nagy baj, csak ne legyen olyan nagyon. Kb havonta elég lenne szerintetek?
És mivel és hogyan csináljam?
És hogyan magyarázzam meg a szüleimnek? Mert apukám sztem soha nem csinálta és furán nézne rám.
én csak a gyantát vagy az epilátort ajánlanám.
először kozmetikussal gyantáztasd le, aztán mikor kezd visszanőni, de még rövid, leszedheted epilátorral, így alig fáj, vagy vehetsz gyantázókészletet, és szintén megcsinálhatod magadnak a továbbiakban.
bár egyedül nem olyan egyszerű hónaljat gyantázni, szóval inkább az epilátor, ha nincs segítséged.
Elektromos borotvám van, aminek van egy kihajtható vége, ami nem olyan forgós, hanem olyan egyenes és lehet vele vágni egy vonalban. Arra gondoltam, hogy azzal lenyírom rövidre. Ez jó ötlet?
Egyébként még milyen helyeken illik egy fiúnak szőrtelenítenie?
na, ez is tökéletes módszer, amit írsz!
még a nemi szerved körül sem árt, ha rövid a szőr.
később meg a mellkasszőrzeted esetében csak akkor, ha hosszú és sok.
vagy ha a hasadat belepné a szőr, akkor természetesen azt is.
de nem valószínű, hogy durván szőrös lennél majd, ez ritka szerencsére.
Jah én is levágom hajnyíróval azt cső, nem is szúr utána.
1 hónap meg azért sok, azalatt elég rendesen visszanő, ilyen 1-2 hét azt úgy még egyáltalán nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!