Milyen alapozót ajánlanátok tinédzsernek?
Szerintem egy tinédzser ne használjon még alapozót, főleg, ha pattanásos a bőre, mert azzal csak egy idősebb, csúnya bőrű embernek fog tűnni. (Ráadásul a zsíros bőrön az alapozó nagyon ronda tud lenni, mert látszik, ahogy folyik, és átjön rajta a zsír, csillog a bör.) Max szerintem tegyél egy kis korrektort a pattikra. És éjjelre kend be őket arcszesszel, úgy hamarabb elmúlnak+ kinyomhatod őket. amúgy nem tesz jót a pattanásos bőrnek az lapozó, eldugulnak a pórusok, és heges is maradhat a bőröd. Inkább próbáld meg jól tisztítani, kezelni. Az alapozó maradjon meg későbbre, olyan alkalmakra, amikor tényleg kell, illik feltenni. Ezt amiatt is tanácsolom, mert a tinédzserek körében sajna sok lányt látok olyan szinten kicicomázva- egy kiló alapozóval stb. - , h akár az utcasarokra is kiállhatnának vele. :(
21/l
a Miss Sporty-So Clear pont nekik való
ez antibakteriális hatású és problémás bőrre való
Én ilyet használok, Rossmannba 1100 Ft körül van, hab állagú:
Hát,ha pattis meg mitesszeres vagy, csak csúnyább ha azt lealapozózod!:/
Meg az alapozó nem hagyja lélegezni a bőröd...és ezeknek a pattiknak pont nem azt kéne pluszba, hogy eltömítsed!:/
Semilyet!
A kedvesemnek a természetes tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!