Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvehetem ezt a pizsit ebben a helyzetben?
Akkoris!
Ha a pasid meglátja hogy te a rózsaszín falhoz piros pizsit veszel fel,kegyetlenül fogja a ridiküljét,és bőgve elrohan ,majd a fészbúk profiljára depis szerelmes idézeteket fog kirakni,ezután beleborul az ágyába,magára húzza a szívecskés takaróját ,magához öleli a plüss mackóját, és elsírja magát,a könnyeit pedig pihipuhi papírzsepivel itatja fel,majd elkapja az ihlet és ír egy elkeserítő lányregényt a szerelemről,eközben celine dion számokat fog hallgatni.
KOMOLYAN AZT HISZED,HOGY SEMMIBE FOGJA HAGYNI????
Én inkább azért szakítanék veled mert hihetetlenül ostoba vagy:)
Hallod nekem is rózsaszín a falam,kék az ülőgarnítúrám,a bútoraim világosbarnák,és van egy fekete bőrszékem is...,de van pár szobanövény is amik ugyebár zöldek. Ehhez milyen színű pizsamát ajánlanál ha jön a pasim itt alvás cím alatt megd.ugni?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!