Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a "30éves vagyok, de még szűz" dumáknak?
Én ismerek egy srácot aki 25 éves de még csak lány kezét sem fogta, nem hogy csók, kapcsolat ne adj isten szex...szóval van ilyen sajnos. én sem vagyok egy nagy Casanova, 20 évesen vesztettem el a szüzességem, egy kapcsolatom volt még csak és nem smároltam a fél várossal, de legalább próbálkozok néha, az ilyen 30 éves szüzek meg a kisujjukat sem mozdítják szerintem.
23f
En 25 eves szuz srac vagyok, meg nem volt komoly kapcsolatom, de kisebb szexualis jellegu dolgokon azert mar atestem.
Nalam a peniszmeret a ludas: kicsinek gondoltam/gondolom a peniszemet es erre annyira ragorcsoltem, hogy inkabb elkerultem a lanyokat es visszautasitottam meg azokat is, akik konkretan szerelmet vallottak nekem, mert nem akartam, hogy ez kideruljon, ugy ereztem, orizgetnem kell a titkomat!
Nalam raadasul azert is rossz a helyzet, mert viszonylag sok lanynal lett volna mar eselyem es ugye mindenkinek (lanyoknak, haveroknak) feltunt ez az elkerulo magatartasom es beindultak a talalgatasok, hogy biztos meleg vagyok, vagy valami van velem... szoval sokan sokszor furanak tartanak (jogosan egyebkent)!
Nem tudom mi olyan hihetetlen. Én is itt vagyok 21 éves fejjel kapcsolat és csók nélkül. A vallásnak ehhez semmi köze, a személyiségemmel sincs baj, mert bárkivel tudok beszélgetni és kommunikálni. Egyszerűen félénk vagyok.
21/f
"Utolsó! Hogy nézel ki, és hol laksz?
Hajdú-Bihar megyei vagyok. Szőkésbarna vagy sötétszőke(kinek hogy tetszik)hosszú haj, kék szem.
"ha gondolod smárolhatunk. 19L :)"
Azért ez nem ilyen egyszerű, bár tény, hogy nem hangzik rosszul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!