Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek a "30éves vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a "30éves vagyok, de még szűz" dumáknak?

Figyelt kérdés
Legyen az akár nő,vagy férfi. Lehet fiatalabb is,20-25 éves. Csak azért kérdezem mert egyik barátom mesélte,hogy a 24éves testvére még szűz. De ez legyen a legkevesebb,mert még párkapcsolata se volt,valamint életében ha 1x csokolózott. Ez mennyire lehet valoszínű? Vagy honnan tudjam hogy nem e kamu?
2011. júl. 23. 15:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy srácot aki 25 éves de még csak lány kezét sem fogta, nem hogy csók, kapcsolat ne adj isten szex...szóval van ilyen sajnos. én sem vagyok egy nagy Casanova, 20 évesen vesztettem el a szüzességem, egy kapcsolatom volt még csak és nem smároltam a fél várossal, de legalább próbálkozok néha, az ilyen 30 éves szüzek meg a kisujjukat sem mozdítják szerintem.

23f

2011. júl. 23. 17:49
 22/27 anonim ***** válasza:

En 25 eves szuz srac vagyok, meg nem volt komoly kapcsolatom, de kisebb szexualis jellegu dolgokon azert mar atestem.

Nalam a peniszmeret a ludas: kicsinek gondoltam/gondolom a peniszemet es erre annyira ragorcsoltem, hogy inkabb elkerultem a lanyokat es visszautasitottam meg azokat is, akik konkretan szerelmet vallottak nekem, mert nem akartam, hogy ez kideruljon, ugy ereztem, orizgetnem kell a titkomat!

Nalam raadasul azert is rossz a helyzet, mert viszonylag sok lanynal lett volna mar eselyem es ugye mindenkinek (lanyoknak, haveroknak) feltunt ez az elkerulo magatartasom es beindultak a talalgatasok, hogy biztos meleg vagyok, vagy valami van velem... szoval sokan sokszor furanak tartanak (jogosan egyebkent)!

2011. júl. 23. 17:50
 23/27 anonim ***** válasza:
Én alapból visszahúzódóbb, zárkózottabb ember vagyok. Tinikoromban nem voltak barátaim, a menőbbek engem cseszegettek. Középiskolában se lettek igazán, ráadásul férfias szakmát tanultam és egy darab lány nem járt a suliba. Később lettek barátaim, de lány barátaim soha nem voltak, igazából ismerőseim se nagyon. Húszéves koromra is csak pár sikertelen próbálkozásom volt. Emiatt az önbizalmam zéróra redukálódott. Miután szakmát szereztem szerencsére találtam normális munkát, de ott is csak férfiakkal találkozom. Sosem voltam egy bulizós alkat, így huszonéves koromra ráadásul a barátaim sem nagyon érnek rá, ami érthető hiszen már saját családjuk vagy komoly párkapcsolatuk is van. És ahogy telnek az évek egyre bátortalanabb és félénkebb lettem. Külsőleg sem vagyok az a "nőknek bejövős" típus. Szóval rám is a negyven éves szűz sorsa vár azzal a különbséggel, hogy az élet nem egy happy enddel végződő amcsi film. 27/f
2011. júl. 23. 18:58
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi olyan hihetetlen. Én is itt vagyok 21 éves fejjel kapcsolat és csók nélkül. A vallásnak ehhez semmi köze, a személyiségemmel sincs baj, mert bárkivel tudok beszélgetni és kommunikálni. Egyszerűen félénk vagyok.

21/f

2011. júl. 23. 19:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Utolsó! Hogy nézel ki, és hol laksz? Olvastam már több válaszod is, cukinak tűnsz, ha gondolod smárolhatunk. 19L :)
2011. júl. 24. 22:15
 26/27 anonim ***** válasza:

"Utolsó! Hogy nézel ki, és hol laksz?

Hajdú-Bihar megyei vagyok. Szőkésbarna vagy sötétszőke(kinek hogy tetszik)hosszú haj, kék szem.

"ha gondolod smárolhatunk. 19L :)"

Azért ez nem ilyen egyszerű, bár tény, hogy nem hangzik rosszul ;)

2011. júl. 25. 22:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Emellett 176 cm magas és 62-63 kiló vagyok, ha számít valamit :)
2011. júl. 25. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!