Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek a "30éves vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a "30éves vagyok, de még szűz" dumáknak?

Figyelt kérdés
Legyen az akár nő,vagy férfi. Lehet fiatalabb is,20-25 éves. Csak azért kérdezem mert egyik barátom mesélte,hogy a 24éves testvére még szűz. De ez legyen a legkevesebb,mert még párkapcsolata se volt,valamint életében ha 1x csokolózott. Ez mennyire lehet valoszínű? Vagy honnan tudjam hogy nem e kamu?
2011. júl. 23. 15:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Hmm..számomra érdekes. Én se vagyok az a bulizos,mindenkivel csókolózós fajta. Énis 19 vagyok,de azért volt már 1 hosszú kapcsolatom. Számomra ez akkor is meglepő. Bár igen,a vallás sokat számit. Van aki csak "élete szerelmének ad oda mindent":)
2011. júl. 23. 15:22
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
21 éves vagyok, csinos, értelmes, mégsem volt soha senkim. Hogy miért? Mert olyan légkörben éltem, amit nagyon szégyelltem, és rettegtem, hogy ebbe a légkörbe bárkit is bevonjak. Így mikor arról volt szó, hogy a haverjaim esetleg átjönnének, nekem mindig volt kifogásom, miért nem jó. És így lett ez aztán a fiúkkal is. Hisz egy fiút előbb-utóbb haza kell hozni, látni fogja, mi a helyzet, és én ezt nem akartam. Inkább kivontam magam a társasági életből. Ez a gátlás a mai napig bennem van, egyetemista vagyok, külföldön is éltem, de barátkozni, ismerkedni nem vagyok képes.
2011. júl. 23. 15:26
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ugyanis nekem 2 közeli pl.-m is van erre. Nagybátyám lassan 40 éves, szűz, és nem is akar megázasodni/barátnőt. Nővérem 26, és szintén hasonló a hozzáállása. Neki is egyszer volt barátja, egy nagyon rövid ideig.

Vannak ilyenek, nem kell rájuk rögtön azt mondani, hogy biztos hazudnak.

2011. júl. 23. 15:29
 14/27 anonim ***** válasza:
Miért lenne kamu? Ez nem olyan dolog, amire büszke lehetne az ember, tehát örülj, hogy legalább elmondja.
2011. júl. 23. 15:30
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátnőm 21 éves, gyönyörű lány és kedves, okos is, tényleg minden férfi álma. DE még soha nem csókolózott, nem volt még pasija sem. Vele az a baj, hogy tényleg nagyon kevés az önbizalma annak ellenére, hogy minden pasinak bejön. Egyszerűen nem hiszi el, hogy őt nőként kezelik a férfiak, még mindig gyereknek érzi magát és szerintem ez érezhető a kisugárzásában is...ezért nem próbálkoznak sokáig nála a pasik.
2011. júl. 23. 15:33
 16/27 anonim ***** válasza:
47%

Ez nem olyan dolog hogy buszke lehessen az ember?

Ez mind buszkesegen mulik? Iritas-viriason? Meno ugyen? Szoval az aki szuz meg, annak szegyenleni kellene? Na ne? Inkabb talan ez, mint hogy " a vegig ment rajta a Janos meg a varos" fajta.

2011. júl. 23. 15:34
 17/27 A kérdező kommentje:
15:26-os...megértelek:) ismerös volt..
2011. júl. 23. 15:34
 18/27 anonim ***** válasza:
49%

bizony, normális ember ilyenre nem büszke, inkább titkolja. szerintem igenis van valami bibi azzal, aki 25 éves korában még nem tud felmutatni egyetlen épkézláb kapcsolatot sem. akár a múltjából, akár a jelenéből.

ismerek ilyen fiatalokat én is. náluk annyi a titok nyitja, h iszonyat bénán ismerkednek, és olyan téves koncepcióik vannak erről az egész csajozás-pasizás mizériáról, hogy ha nem változtatnak, akkor max fizetős módon tudnak megszabadulni a szüzességüktől.

2011. júl. 23. 15:35
 19/27 anonim ***** válasza:

21 vagyok de még nem volt barátnőm, még csók se volt.

Remélem nem ez lesz 30 éves koromban is.

2011. júl. 23. 16:52
 20/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Van ilyen, én is ez voltam. Az okát is tudom: Szülők ütik verik egymást 20 évig, de nem válnak el a vagyon miatt, gyerek (én voltam) az ütköző szerepében, pszichológiailag tönkretéve, idegroncsként...

Volt 17 évesen hosszabb kapcsolatom, de nem bíztam meg benne annyira hogy megdugjam.(Kicsit túlzottan hisztis volt, de havercsajnak jó volt.)Mai hozzáállással persze meg kellett volna.

Buliba nem jártam gyakran, mert ahhoz is önbizalom kellett volna, hogy leszólítsam a csoportosan budira járó csajokat.

Társkeresőn fent voltam 5 évig, nulla eredménnyel.

(Kisugárzódott belőlem hogy milyen lelkisérült vagyok, tök hiába volt az egész.)

Hogy most hol tartok: 24 és fél évesen,tavaly nyáron azt mondtam, hogy "most már elég ebből a szégyenből!" és rásóztam azt a szart egy örömlányra.

Azóta 100x magabiztosabb vagyok, utólag persze rájön az ember, hogy jóval hamarabb is megtehettem volna.

Meg azóta volt is másfél hónap működőképesnek nevezhető párkapcsolatom.

Na hát ez van.

2011. júl. 23. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!