Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk mi a velemenyetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk mi a velemenyetek a bunyos csajokrol?

Figyelt kérdés
marmint az olyanokrol akik olyan sportokat uznek mint pl a karate, kickbox, thaibox stb :P en thaiboxolok mar tobb mint egy eve es nagyon szeretem....es az a fajta lany vagyok aki kicsit kemenyebb, meg tudja vedeni magat, kiall magaert, nem hisztizik ha letorik a korme :)))) ...de viszont adok is magamra meg szeretem a csini noies cuccokat stb :P
2011. júl. 23. 00:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
amugy meg ne csald meg es nem rug pofan...ennyiii XD
2011. aug. 4. 00:45
 12/21 Big Boss ***** válasza:
Bocs már, de am nem látszik, h egy éve tolod én is jártam egy darabig, de nem így toltam én a helyedbe neki mentem volna felugrok bordán térdelem azt közbe ill utána fejebe rúgom azt kész, mert kb nem csináltatok semmit csak kapálóztatok :] meg naon lassú vagy, ink hagyd abba am így nem is vagy bunyós csaj csak az akarsz lenni
2011. aug. 4. 00:49
 13/21 KartoffelKatze ***** válasza:
Én bevallom, férfi vagyok, és nem tudom, h miért de zavarna, h a b.nőm 1x pofán küld és végem. Igazából ezt sok férfit zavarna az Egoja miatt.
2011. aug. 4. 00:49
 14/21 Big Boss ***** válasza:
az csak egy példa volt, de nah rem értetted
2011. aug. 4. 00:51
 15/21 A kérdező kommentje:
:))) Big Boss ahogy latod 2en vagyunk a terembe...osszesen 4en voltunk eddzes...ez csak egy bemelegito sparing volt
2011. aug. 4. 00:53
 16/21 A kérdező kommentje:
amugy neked az a celod h kicsinald az edzotarsad? :)) nah jol nyomod :))))) mi nem azt akarjuk elerni hogy a korhazba juttassuk egymast...
2011. aug. 4. 00:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Nálam előny ha egy lány sportol pláne ha valami kzdősportot csinál.Én is kzdősportolok.De a boxolás az szerintem túl durva és egyáltalán nem nőies sport.Én nagyon szeretem a boxot de sajnálnám a barátnőmet ha azt sportolna,ha látnám hogy belevágnak ököllel az arcába az egyáltalán nem tetszene.Miért nem csinálsz valami kevésbé erőszakosat pl:cselgáncs,aikido vagy ilyesmit?
2011. aug. 4. 01:11
 18/21 Big Boss ***** válasza:

igaz valóban

most nah akkora baleset nem megy végbe, h nah, de kórház mondjuk volt már, borda töréstől kezdve láb fej repedésen át minden sz*r, de persze nem direkt volt csak úgy jött ki, de azért volt is érte büntetés, de mittom én térdelték má szét az orrom meg ilyenek, meg tod harcosok éjszakájára edzetünk és azér nah meg úgy nem izgi, ha nem lehet kajakból küldeni tod így van értelem a védekezésnek és, ha elkúrjuk akk szopacs így legalább jobban figyelünk, ha nem akarunk ki feküdni

2011. aug. 4. 01:13
 19/21 Big Boss ***** válasza:
de azért az ritka az ilyen durci baleset
2011. aug. 4. 01:15
 20/21 anonim válasza:

Szerintem jó ha egy csaj ilyen.. De csak edzésen élje ki magát! Manapság kevés a bunyó/verekedés (kinek hogy tetszik) az utcán. Régen az volt a nagymenő dolog.. De mára teljesen kihalt. De egy kapcsolatban semmit sem zavar ha a csaj búnyózik. :D Főleg ha olyan mint Te.. szóval csini nőies stb.. :)

Ui.: Ne nyírd ki az összes pasid! :D ;)

2011. aug. 4. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!