Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan csajokról, akikkel nem lehet normálisan beszélni msn-en?
Azt gondolom, hogy talán nem szeretnek msn-ezni.
Énse szeretek, csak azért megyek fel msn-re, hogy megbeszéljek egy találkát valakivel.
Ha udvarolni akarsz egy lánynak, azt ne msn-en, hanem élőbe tedd! :)
Na igen, udvarolni IRL kell, nem online. Na jo, egyik excsajommal msn-en jottem ossze. De IRL sokkal jobb dumalni. En pl. valahogy MSN-en nem tudok dumalni baratnommel rendesen. IRL meg egesz ejjel is dumalunk akar.
19/F
Volt már nálam is ilyenre példa,
Engem vesz fel a csaj msn re majd
próbáltam beszélgetést kezdeményezni.
és ha olyan válaszai voltak, hogy aha, értem, :), pill, mindja re.
(nahát menj akkor a p....)
nagyívben teszek rá, nem érdemes foglalkozni vele későbbiekben, úgyse lesz belőle semmi.
előző hozzászóló, akkor ha én most elmennék hozzád és feltörném a gépedet akkor automatikusan belépek az msn fiókodba is...
Ezt a funkiót miért nem kapcsoljátok ki?
Én szó szerint rühellem az ilyen programokat amik automatikusan akarnak indulni.
főleg ha nem is akarok msn-en lenni. akkor legalább kapcsoljatok elfoglalt állapotot.
ha nem szimpi valaki, hogy éljek a fogalmazásoddal akkor mond meg neki, és ne húzd olyannal, hogy aha, persze, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!