Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan csajokról, akikkel nem lehet normálisan beszélni msn-en?

Figyelt kérdés
Teszem azt felveszel egy csajt, írkálsz neki szépen normálisan, de csak félszavakban vagy egyáltalán nem válaszol, ha nagyon unja esetleg le is tilt, meg ilyenek. Az ilyenről mit gondoltok? Én nem sok jót.
2009. dec. 26. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Kis gyökérke. Remélem meghal AIDSben.
2009. dec. 26. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneknek okuk van letiltani vagy nem írni. Az is lehet, hogy csak nem bír téged.
2009. dec. 26. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Azt gondolom, hogy talán nem szeretnek msn-ezni.

Énse szeretek, csak azért megyek fel msn-re, hogy megbeszéljek egy találkát valakivel.

Ha udvarolni akarsz egy lánynak, azt ne msn-en, hanem élőbe tedd! :)

2009. dec. 26. 20:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. Általánosságban.
2009. dec. 26. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Na igen, udvarolni IRL kell, nem online. Na jo, egyik excsajommal msn-en jottem ossze. De IRL sokkal jobb dumalni. En pl. valahogy MSN-en nem tudok dumalni baratnommel rendesen. IRL meg egesz ejjel is dumalunk akar.

19/F

2009. dec. 26. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Azért mert egy lúzernek tartanak xD
2009. dec. 26. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Volt már nálam is ilyenre példa,

Engem vesz fel a csaj msn re majd

próbáltam beszélgetést kezdeményezni.

és ha olyan válaszai voltak, hogy aha, értem, :), pill, mindja re.

(nahát menj akkor a p....)

nagyívben teszek rá, nem érdemes foglalkozni vele későbbiekben, úgyse lesz belőle semmi.

2009. dec. 26. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
A szó nélkül törlés/tiltás a leggenyóbb.
2009. dec. 26. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Én ált. akk szoktam így válaszolni, ha a csávó nem érdekel/le akarom koptatni. De van, h annak is válaszolok mondjuk így: aha, értem v :), ha egyszerűen csak nem tudok erre mit írni, v nincs hozzáfűzni valóm. De ha már aok ilyet írok, az azt jelenti, h nem szimpi az illető. És azok is szoktak így írni, akik nem bőbeszédűek v épp elfoglaltak vmivel a neten. És kérdezhetjük, h akk minek lépett be msn-re? Engem pl automatikusan beléptet, és van, h eszembe se jut, h fent vok, amíg nem ír vki... Nem kell rögtön rosszra gondolni... Ha zavar, akk megírod a csajnak, h pl "nem vagy túl bőbeszédű", és abból amit reagál biztos rájössz, h mi a helyzet :)
2009. dec. 26. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:

előző hozzászóló, akkor ha én most elmennék hozzád és feltörném a gépedet akkor automatikusan belépek az msn fiókodba is...

Ezt a funkiót miért nem kapcsoljátok ki?

Én szó szerint rühellem az ilyen programokat amik automatikusan akarnak indulni.

főleg ha nem is akarok msn-en lenni. akkor legalább kapcsoljatok elfoglalt állapotot.

ha nem szimpi valaki, hogy éljek a fogalmazásoddal akkor mond meg neki, és ne húzd olyannal, hogy aha, persze, stb...

2009. dec. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!