Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mi a velemenyetek a bunyos csajokrol?
Figyelt kérdés
marmint az olyanokrol akik olyan sportokat uznek mint pl a karate, kickbox, thaibox stb :P en thaiboxolok mar tobb mint egy eve es nagyon szeretem....es az a fajta lany vagyok aki kicsit kemenyebb, meg tudja vedeni magat, kiall magaert, nem hisztizik ha letorik a korme :)))) ...de viszont adok is magamra meg szeretem a csini noies cuccokat stb :P2011. júl. 23. 00:00
1/21 anonim válasza:
nincs ezzel semmi gond. én meg kondizom
2/21 anonim válasza:
Nem szeretnék veled rosszban lenni, az biztos :))
Szerintem karatézhat akárhogy egy szálfa termetű gyerek, ha egy nagyobb darab lekever neki egyet, nem nagyon fog többet ninjázni :D Ez egy meglátás, mivel én is kondizok :DD
Amúgy csípem ha nem hisztis egy csaj, de egybe nőies.
Te vagy No. 1 :DD
3/21 anonim válasza:
Szerintem jó ha sportol valamit egy lány az sosem árt, de egyébként én már akartam össze jönni egy taekwondo-os lánnyal meg egyszer nagyon tetszett egy kickbox-os lány szóval nekem bejönnek a bunyós csajok :) 22/F
4/21 anonim válasza:
Szerintem tök király :D Én hapkidozok, amit nagyon imádok, szal nekem bejönnek az ilyen csajok :P
5/21 anonim válasza:
Nem teljesen témába vág, de egyszer volt egy kézis csajom. Veszélyes. Bármit hozzám vágott, eltalált.
6/21 A kérdező kommentje:
utolso ez jo volt =))) haha XD amugy kosz a valaszokat :D
2011. júl. 23. 23:42
7/21 A kérdező kommentje:
2011. aug. 4. 00:32
8/21 KartoffelKatze válasza:
Én is szeretem őket mert jobban bírják és csinálják, valamint talpra esettek az ilyen lányok. Bár én nem szeretem ha ütnek a lányok mert az már milyen ha visszaütök aztán valami nagyobb baja lesz, és ezzel nem azt mondom, h gyengék de nem vagyok 2m alatt. Fiatalabb koromba nekem is volt ilyen hasonló természetű, csak annyi vlt vele a bajom, h folyton ütött.
9/21 Big Boss válasza:
nekem is van egy takewandos [nem tom leírni] ismerősöm, de akk is egy gyenge nő habár nem biztos sok aranya van xd na mind1 csak hangosan gondolkodtam, de biztos ami biztos azok a csajok elég formásak én pl. bírnám, ha olyan csajom lenne, de ha meg csalnám lehet pofán rúgna tehát ebből kifolyólag nem biztos, h jó választás, ja és ha már mindenki meg mondta akk én is elárulom én is edzek xd
10/21 A kérdező kommentje:
:))))))) en csak akkor utok ha muszaly...haha :)))
2011. aug. 4. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!