Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg ennyire gázul nézek ki? (kép)
Sziasztok.... Eléggé kétségbe vagyok esve, mindenki azt mondja, hogy kisül a szeme ha rámnéz...
photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165222_166343203411054_100001061277500_395020_6779552_a.jpg
(a kép koncerten készült)
16/F
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:02
Ez azért nem volt szép tőled...
17:02 Kisebbségi komplexusod van? F@szért kell oltani őt? Menj vissza oda ahová való vagy, az állatkertbe a gerinctelenek közé...
Semmi gáz nincs veled arcilag, van egy egyedi arcod és ennyi. Az öltözködésed, hajad, hát. Figyelj van barátod aki lány? Nézegessetek képeket, hajakról, ha tudsz ps-el báni, akkor betöltöd a fejedről készült képet és szépen "rápróbálod" a hajformákat. Amelyik jobban bejön neked, vagy a lánynak, azt próbáld ki. Öltözködés terén ugyanez, csak az életben. Spórolj össze pénzt, és menjetek el vásárolni. Próbálgass különféle stílusokat, mint a vígjátékokban és még egy jót nevetni is fogtok...
Hajrá, fel a fejjel, nem vagy reménytelen, sőt még egy jó pasi is lehetsz, ha jól nézel ki és önmagad adod...
25/L
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:08
Köszönöm, végre valaki 3 oldal után :) PS nem gond, és nagyon jó ötlet! Lány rokon pl unokahúgom lesz (15), és sztem ruhailag is ő lesz a "segédem" :) Köszi a segítséget! :)
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:02
Megnéznélek téged is...
előző: azt is figyelembe kéne venni,hogy göndörnek látszik a haja,és abból nem igen lesz olyan mint a képen.
mennyire göndörödik?
amugymeg turkálókban nagyon jó cuccokat lehet találni olcsón,csak akkor kell menni amikor árufeltöltés van (amikor a legdrágább),meg oda aholnem 1000 ft egy darab ruha. oda is lehet,de az kicsit húzósabb,és minőségileg ugyan olyan szerintem. hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!