Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti megrémültök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti megrémültök egy lánytól akit okosabbnak gondoltok magatoknál?

Figyelt kérdés

pl megtetszik egy lány egy buliban, aki elég feltünő jelenség, de mondjuk ki: nem sokat néztek ki belőle. odamentek hozzá, táncolgattok, beszélgettek és a lányról kiderül h olyan egyetemre jár ami feltételezi az intelligenciát. ez titeket megrémít? már nemis érdekel ezek után annyira a lány? más szemmel néztek rá?

mert sajnos elég sokszor éreztem már ezt...

odajönnek, fűznek, nyomulnak, nyomják a csajozós szöveget, és amikor kiderül hova járok, mintha kicsit visszavennének és egyre csökkenne az érdeklődésük irántam. pedig mindig azt hittem h az értelem egy erény...

2009. ápr. 3. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ugyan már. az egyetemi hallagtó státusz manapság már nem feltételez semmiféle intelligenciát. én ismerek olyan egyetemistákat, akik írni alig tudnak, és a kapanyél kilóg a szájukból, akkora suttyók. az egyetemi éveim alatt találkoztam akkora kőbuta alakokkal, hogy a Blahán értelmesebb egyedeket találsz. az előző évben tényleg felvették még a legutolsó hülyét is.

tehát az, ha valaki egyetemista, nem reprezentálja az intelligenciát!

2009. ápr. 3. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Hogy hol vagyunk? A válasz nagyon egyszerű, alig egy privát üzenetnyi távolságra. :)
2009. ápr. 4. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
mit megnem adnék ha találnák egy ilyet
2009. ápr. 4. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

12:31-es: Nagy valószínűséggel ott vannak tőled karnyújtásnyira, csak épp úgy gondolod róluk, hogy nagyon kedvesek meg aranyosak, de csak barátnak, mert nem tudod elképzelni őket a párodként.

Nos, ők azok.

2009. ápr. 4. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Járjon a csaj akárhova, engem önmagában ez nem rémítene el. De az már igen, ha igazolva látom a viselkedésében azokat a dolgokat, amiket sztereotip módon előre feltételeztem "az olyanokról": ha például az okosságához akaratosság, arrogancia, önzés vagy hiúság társul, azonnal visszakoznék. Az okos nő jó, de az okoskodó nem. Jó az is, aki megtanít valamire, de ha kioktat, az nem. Aki húszévesen imádja kioktatni a pasikat és okosabbnak lenni, az pár évtizeden belül tökéletes házisárkánnyá válhat.

És nem vagyok szexista, férfiaktól sem szeretem a kioktatást. De mindig szívesen tanulok, ha a "tanító" nem akar hatalmi előnyt kovácsolni a tudásából.

2009. ápr. 4. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én például kifejezetten szeretem az okos nőket. Van velük miről beszélgetni, és hozzá tudnak szólni dolgokhoz. Nem pedig csak: "aha, igen, meg stb.."

Jó tudni, hogy még vannak még ilyen lányok. :)

2009. ápr. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!