Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti megrémültök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti megrémültök egy lánytól akit okosabbnak gondoltok magatoknál?

Figyelt kérdés

pl megtetszik egy lány egy buliban, aki elég feltünő jelenség, de mondjuk ki: nem sokat néztek ki belőle. odamentek hozzá, táncolgattok, beszélgettek és a lányról kiderül h olyan egyetemre jár ami feltételezi az intelligenciát. ez titeket megrémít? már nemis érdekel ezek után annyira a lány? más szemmel néztek rá?

mert sajnos elég sokszor éreztem már ezt...

odajönnek, fűznek, nyomulnak, nyomják a csajozós szöveget, és amikor kiderül hova járok, mintha kicsit visszavennének és egyre csökkenne az érdeklődésük irántam. pedig mindig azt hittem h az értelem egy erény...

2009. ápr. 3. 17:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A komolytalan pasik bizony megijednek, ha kiderül, hogy a lányt nem ejtették a fejére, nem könnyű "bevenni a várát", önálló gondolatai is vannak stb. Én is tapasztalom magamon, amikor ilyen fiúk próbálkoznak be nálam. Menekülőre fogják, amikor kiderül, hogy nem vagyok egyszerű eset és átlátok a szitán...De nekem nem is kell ilyen pasi. Aki viszont meglátja bennem a jó tulajdonságokat, tetszik is neki, az meg mégsem értékeli :S
2009. ápr. 3. 18:09
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
Az semmit sem jelent, hogy hova jár. Azt vettem észre, hogy a legtöbb esetben minél "okosabb" iskolába jár valaki, annál életképtelenebb. Mondjuk erre tőlünk is nem kevés ellenpéldát ismerek, de nagy részükre egy vasgolyót se bíznék rá.
2009. ápr. 3. 18:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt tényleg nem jelent semmit, hogy ki hova jár, másrészt viszonylag egyszerű lehet az a fickó, aki majrézik egy okos nőtől. Engem határozottan taszít, ha egy nő egyszerű, mint a barlangrajz. Szeretem ha meg tudok beszélni vele bármit, az irodalomtól a gazdaságig, politikát és zenét, bármit. Legyen önálló véleménye, gondolatai, érvei. Mondja meg ha én hibázok valamit de fogadja el ő is a kritikát. Volt egy néhány hónapos kapcsolatom, csak a Vad Angyal, meg a bulik, meg a ki kivel veszett össze volt a téma. Nem is tudom, hogy bírtam ki. Utólag a haverok is csodálkoztak rajtam. Azóta kiosztottam mindenkinek egy vétójogot, egyszer bárki szólhat, ha nagyon gáz a csaj akivel vagyok, aztán persze úgysem fogok rá hallgatni. Egy szó, mint száz éljenek az okos nők!
2009. ápr. 3. 18:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Na és akkor ti akik most írtok ide, (főleg az utolsó:P) hol vagytok? és miértnem találtok meg soha?:D
2009. ápr. 3. 18:28
 5/16 anonim ***** válasza:
Merre jársz? Rossz körökben sétálgathatsz, vagy a kinézeteddel lehet valami, hogy csak IQ-gyengék próbálkoznak.
2009. ápr. 3. 18:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

hát figy. azért hadd szolgáltassak egy aprócska ellenpéldát. egyszer összejöttem egy sráccal, akit nagyon kedveltem, aranyosnak tartottam. kisegítő iskolába járt és egy gyárban dolgozott mint raktáros. erre mikor ezt megtudtam persze mindenki hőbörgött h hrrr összejönni egy ilyen sráccal... (műszaki egyetemre járok, az emberek engem is beskatulyáznak :S).

na én erre azt mondtam nem érdekel. az a lényeg h kedvelem a srácot és be is bizonyítom h jól ki fogunk jönni. de sajnos nem így lett. egyszerűen nem volt közös témánk (nem mintha mondjuk kvantummechanikáról akartam vna beszélgetni vele), de tényleg ha találkoztunk annyi újat tudott mondani, hogy ma melyik alkatrészt hova pakolta. kérdeztem tőle valamit, legtöbbször azt se tudta miről van szó (pl. próbáltam vele beszélgetni a politikai helyzetről, volt miniszterelnökről, vagy akármilyen 7köznapi témáról). elmentünk moziba megnéztünk egy filmet egyszerűen nem volt róla véleménye :S. két dolog érdekelte: h maradjak csendben, meg a szex. egy ilyen srác mellett én nem voltam boldog.

levontam a tanulságot, de nem szoktam általánosítani. így továbbra is az a véleményem, hogy nem az számít h ki hova jár és mit tanul, hanem h mennyire nyitott a világra és mennyire van tisztában önmagával és a világgal.

2009. ápr. 3. 18:51
 7/16 anonim ***** válasza:
Sajnos meghatarozo lehet egyes esetekben. de nem feltétlenül. :S
2009. ápr. 3. 18:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a megoldás, kedves Kérdező.

Az értelmi szintednek megfelelő helyen kell ismerkedni, párt keresni, nem pedig diszkókban meg hasonló szórakozóhelyeken, mivel ott minimális egy komoly, értelmes társ megtalálásának esélye, akivel hosszú távon lehetne tervezni.

Meglepő, hogy ezt eddig nem szűrted le.

Egyszerűen járj normális helyekre, vagy nézz körül a net rendesebb köreiben, és máris rengeteg értelmes embert fogsz találni.

Amúgy pl. a feleségem sokkalta műveltebb nálam, gyakorlatilag egy élő Wikipédia, de mégsincs kisebbségi komplexusom mellette, mivel tisztában vagyok a saját értékeimmel is (kevésbé vagyok jó a tárgyi, adatalpú ismeretrögzítésben, viszont annál a jobb a már ismert adatok kombinálásában és továbbfeldolgozásában). Ennyi. Mindenkinek megvannak a maga erényei, ki ebben jobb, ki abban.

2009. ápr. 3. 19:01
 9/16 A kérdező kommentje:

Persze, nyilván nem azért megyek szórakozóhelyekre mert ott keresem az igazit, hanem mert szeretek bulizni, táncolni. Ez csak egy észrevétel volt amit leírtam a kérdésem alatt és kíváncsi voltam h üldözési mániám van-e vagy tényleg van vmi alapja.

Kinézetem?

Hááát nem tudom. Igaz, hogy imádok divatosan öltözködni, cipők,ruhák,kiegészítők..imádom őket, deee azért nem hinném h egy olyan tipikus hülye p*csának tűnök.

2009. ápr. 3. 19:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Hármaska vagyok. Pl itt vagyok: [link]

öreg, púpos, kövér és kopasz

2009. ápr. 3. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!