Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idő mindent megold?
Idén 7. éve, hogy szeretek egy embert, akinek én mindig csak a 2. voltam. Szeret ő is, tisztel, becsben tart. A korra hivatkozott mindig (13 év korkülönbség), hogy nekünk nem működne együtt. Én mindig reméltem, hisz a remény hal meg utoljára. Reméltem, hogy egyszer egymáséi leszünk, hogy csak én leszek neki, nekem meg Ő. Én időm alatt 3 komoly kapcsolata volt. Tavaly költözött (jött össze) össze a lánnyal, akivel most is együtt van. 2 hete láttam meg az ujján a gyűrűt, eljegyezte. Tegnap bejelentette, hogy megnősül és hogy terhes a lány. A gyereket tervezték, 2 hónapja.
Nekem Ő (a fiú) nagyon sokat jelent, és itt nem csak szerelemről szól a dolog. Én rá nagyon felnézek. Úgymond a példaképem. Mindig segített, meghallgatott, tanácsokat adott, iszonyat sok szeretet kaptam tőle, udvariasságot, tudást.
Mint barátot képtelen vagyok elengedni, nem is akarom. Nekem ő iszonyat sok pozitív energiát ad (ami sajnos bennem kevés van)
Hetente 2× van közös elfoglaltságunk (többen vagyunk), ahol heti 1× vagy 2 hetente biztos összefutunk.. vagy a hétvégi rendezvényeken.
El lehet valakit így felejteni? El lehet felejteni az iránta érzett szerelmet? El lehet felejteni, meg lehet szüntetni a fájdalmat, ha mással látom? Meg fog szűnni a féltékenykedésem? Tudok majd a kis gyermekére tiszta szívből rámosolyogni? Lehetséges lesz ez, ha 1 hónapban legalább 3× 4× összefutunk?
A szívem szakad meg.
22/L
Kedves Kérdező!
Ahogy írtad,7 éve szereted ezt a férfit.13 év körkülönbség van tehát Ő most 35 éves,ha jól értettem igaz?Az az igazság,hogy Te szereted tiszta szívedből ezt a férfit,és irigykedsz a lányra aki vele van,tőle vár babát.Azért mert Te szeretnél a helyében lenni.Sajnos ez az érzés nem fog elmúlni,addig amíg havonta 3-4x látod Őt.Arra a kérdésedre,hogy fogsz-e tudni őszintén rámosolyogni a picire valószínű,hogy nem.Egy ideig biztosan nem.
Hűű, egy igazi energiaelszívó nővel van dolgunk. Drága! A szerelem nem arról szól, hogy azt nézed, mit adhat neked a másik. Ez elég önző dolog. A szerelem önzetlen. Te nem vagy az. Az irigység a másik...
Hiába nem látod, látod, akármi történik! Egyszerűen neked magaddal van bajod. Amíg magaddal nem oldod meg a konfliktust, addig nehéz lesz az életed. Nyilvánvaló, hogy az a férfi nem akart egy 22 éves lelkileg labilis nővel családot alapítani, meg tudom érteni...
Rendezd a dolgokat magadban, ne függj senkitől, szerezz önbizalmat, foglalkozz a saját jövőddel, ne az övét irigyeld egyfolytában. Építs saját életet!
Nem irigylem az övét.
A nőt irigylem, talán.
Az irigység rossz szó. Tudom az irigység érzését, de most nem az zajlik bennem. Csak fájdalom.
Egyébként igaz az írásod. Lehet hasonló körökben mozgunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!