Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom külföldön tanulna. Élvezzük, amíg lehet, aztán meg reméljük, hogy az idő mindent megold? Vagy mit csináljak?
A párommal lassan egy éve vagyunk együtt, szeretjük egymást. Ő most 22 éves, azaz most fejezi be az egyetemet, most kezdi el igazából az életét. Úgy gondolja, hogy még tanulnia kellene a munka mellett, de igazából külföldön, amiben még a munkahelye is támogatná. Itthon is jól keres, ő mégis külföldre vágyik. Fontosabb neki a karrier, mondván, hogy a férfiaknak kell megteremteni a szükséges anyagi hátteret a család részére. A minap beszélgettünk erről, hogy ha elmenne, nem biztos, hogy magával vihetne, főleg, hogy 18 éves vagyok, talán addigra én is egyetemre járok. Azt meg nem szeretné, hogy várjak rá, mert fogalma se lenne, mikor jön haza.
Élvezzük, amíg lehet, aztán meg reméljük, hogy az idő mindent megold? Vagy mit csináljak? Míg semmi nem biztos, ne essek kétségbe?
Szerintem élvezzétek az időt, amíg együtt vagytok! Tudatosítsátok magatokban, hogy vége lesz előbb-utóbb.
Szerintem az idő orvosolja majd fájdalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!