Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, ha két ember között működik a KÉMIA?
Nem értem ezt a dolgot. Hogy lehet kémia? Mi az,amit érez az ember.
Ezt csak azért kérdezem, mert tegnap azt mondta egy srác, hogy köztünk van kémia? De az hogy lehet?????
09:57-es vagyok.
Azt nem írtad, hogy hány éves vagy, de gondolom kamasz vagyok. Azok a hormonok, amik hatására egy fiú és egy lány között működik a kémia, tizenévesen kezdenek termelődni, tehát kamaszkorban. És ha valóban kamasz vagy a 7 éves barátság azt jelenti, ez egy gyerekkori barátság. Gyerekként pedig nem voltak ezek a hormonok, ezért nem működött a kémia, hiszen gondolj bele, gyerekként valószínűleg nem gondoltál a szerelemre, szexre és a fiúkra sem úgy néztél, mint ma.
16/L
29 éves vagyok
ez már nem kamasz kor
7 évvel ezelőtt még nem figyeltél fel rá, most valami miatt mély benyomást tett rád:D Van ilyen :)
Lehet hogy régebben más fiúval jártál, vagy más tetszett, és most úgy adódtak a dolgok hogy szabad a terep a kémiához:)
1 lányatom+ 1 fiúatom = 1 molekula:)
Mi érez az ember? Zavar, bizsergés, vonzódás egymáshoz testileg, lelkileg, igyekeztek egymáshoz közelebb kerülni.
Bár lehet hogy a srác így gondolja, de te ezeket így érzed?
"Gordon Freeman az elméleti fizikus és kutató, nem kémikus, te gyökér.
És Stephen Hawking sem kémikus, hanem matematikus, szintén elméleti fizikus és gondolkodó.
Kérdező: ne őket kettőjüket kérdezd meg, nem mennél velük semmire."
TIsztázzuk: Gordon Freeman : Half-Life 2 főszereplője kitalált személy. S egyetlen eszköze a pajszer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!