Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen rituális szertartás által térhetek át az ókori görög vallásra skacok?
te is megnevettettél, főpap :))
19/F nemtudom hogy akarok-e ismerkedni
23:17 vagyok! (a "kiselőadásos")
A.) Mivel azok, akik eme vallást tekinteték vallásuknak kihaltak, ezért kihalt a vallás is! (Persze lehet, hogy vannak, akik azt mondják, hogy ők azok, de nem, mivel már nem ugyanazt folytatják, csak próbálják!)
B.) Nem zavar, egyáltalán nem, végre nem a "lehetek terhes attól, hogy egyszer berakta" típusú kérdés van még örülök is, de lehet, hogy ide nem azok néznek be, akik segíteni tudnak!
C.) Arról, hogy miképp válhatsz az Ó hellén vallás követőjévé, azt kell mondanom, hogy sehogy! Csakis a mai "modern" átváltozott vallásnak lehetsz a részese (mert ugye már az, ami(k) ott voltak, tökéletesen nem visszaadható(k)! (Hisz már nem is az a nyelv van Görögországban, mint akkor) és a vallás is jó kihagyással lett folytatva, ha folyatta valaki) Sajnos azonban, hogy a modern változatát hol, és hogyan találod, nem tudom megmondani, de ha jól beszéled az Új görög nyelvet, (és megfelelő tőkével rendelkezel) irány Athén! (de előtte még néz körül az interneten -görögül persze- valami kiinduló pont után, és olvas sok, a témába vágó könyvet, vagy kutakodj a neten! a Google végül is erre van!)
Bár lehet, hogy titokban művelik azóta is, és nem szakadt meg, csak kisebb átváltozásokon esett ám, azonban erre kicsi az esély!
kedves kiselőadásos! :)
ragaszkodom nézetemhez, miszerint a vallások nem halnak ki.
Mindazonáltal rendkívül meghatott hogy ennyi időt és energiát fektettél a válaszadásba :)
Mindenképpen utánajárok
ÉÉÉÉS ÖRZÖM A SZENT TÜZET !
Arra az egyre kérlek, ha valaha is jutsz valamire, azt kérlek tudasd velem, most már felkelteted az én érdeklődésem is! Most már biztos nem fog nyugodni hagyni a dolog engem sem!
A kiselőadásos
(Amúgy ha nem halnak ki, mi lesz velük?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!