Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyire megvise...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire megvisel a "társhiány"?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, nem volt még párom. Szerelmes már voltam, de csak viszonzatlanul. Most nem vagyok senkibe szerelmes, de mégis úgy érzem, beleőrülök, hogy nem találtam még meg azt az embert, akit tudok szeretni, és aki viszont szeret, akivel boldog lehetek...

Nem szoktam erre gondolni, mert ha eszembe jut, pár óra alatt eljutok odáig gondolatban, hogy jobb lenne meghalni inkább, mert nem bírom tovább, nincs értelme így semminek, stb... :S Persze ilyet nem tennék, mert akkor aztán tényleg nem lenne sose párom, de felmerült bennem, hogy normális-e, hogy ez belőlem ilyen hatást vált ki... Mások (akik velem egykorúak, és ilyen helyzetben vannak) úgy veszem észre, nem nagyon zavar a dolog, max úgy vannak vele, hogy "jó lenne már, de elvagyok így is", vagy ilyesmi...

[Amúgy nem vagyok egy depressziós típus, de ez az egy nyamvadt dolog annyira hiányzik és annyira kikészít, ha rágondolok, hogy... Nem tudom ezt feldolgozni, azt hiszem :S]

2011. júl. 20. 19:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

19:30 jaj de aranyos vagy :)))

Köszi a válaszokat!!!

2011. júl. 20. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs párom, és mindennél jobban vágyom rá. Bár megkapnám az élettől!
2011. júl. 20. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:

F18 leszek mindjárt, nekem se volt, de Brian Tracy-től meghallgattam a Phoenix Szemináriumot azóta jó az életem nincs depresszióm, és csajozni is elkezdtem, a pszihológiának/filozófiának hatalmas ereje van!! Próbáld ki!

különben 22 22 28 éves uncsiaimnak se volt ők se depisek, de nem is értem hogy bírják drogok nélkül ennyi idősen:S pedig még Brian Tracy-t se ismerik még...

2011. júl. 20. 23:26
 14/15 anonim válasza:
18 vagyok, eddig 1 barátom volt és detto ugyanaz a helyzet van nálam is...de az vigasztal-és talán vigasztaljon téged is-,hogy a fiú tesóm egy nagyon-nagyon jó képű és rendes fiú csak most 22 éves korában talált olyan lányra aki rendes és normális. A nővérkém meg 20 évesen találta meg a jelenlegi férjét!:) Nagy ez a világ, biztosan találsz magadnak egy lányt akivel boldog leszel, csak sztem próbálj ismerkedni :)
2011. júl. 20. 23:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 21. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!