Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem gondol bele sok lány, hogy nem egy fiút pont a mai nők viselkedése kerget a prostik kezei közé?
Nem mindenkinek adatik meg a képesség, hogy felkeltse a lányok figyelmét férfiként. Az ilyen srácok komoly tortúrán mennek keresztül, amikor szembesülnek a következményekkel.Ezeket gondolom, mindenki ismeri, a lényeg, hogy beletiporják a sárga földbe. Elveszti minden önbizalmát, vagy soha nem is lesz neki, miközben a környezetében mindenkinek összejön egy kapcsolat.
Mivel egy idő után, a sokadik megalázó momentumot követően úgy dönt, betelt a pohár, más lehetőség után néz. Felmegy az internetre és keres valakit, aki segíthet neki. A létrejövő találkozón egy kedves és vonzó nő várja, aki teljesíti minden kérését és először életében végre férfinak érezheti magát. Elköszönnek és utána ismét megpróbálkozik az udvarlással, de a helyzet a szokásos. Ezért hamarosan ismét meglátogatja a hölgyet vagy egy másikat és lassan rászokik.
Amikor ezt bevallja valakinek és egy vagy több lány, nő fülébe jut, kitör a felháborodás. De miért is? Ha soha nem kap esélyt, hanem csak "képletes pofonokat", akkor miért csodálkozik bárki lány is ezen?
ma 12:51
Mi abban az "olyan" jel, ha beülök vele valahova, ha beszélgetünk, ha az összes biztatás annyi, hogy: jól elbeszélgettünk, de nem érzek irántad többet, mint hogy kedvellek, ismerjük meg kicsit jobban egymást és majd meglátjuk?
Soha nem mondtam azoknak, akikkel kapcsolatban kétségeim voltak olyanokat, mint pl. amik fentebb vannak leírva, hogy sokat gondolok rájuk, vagy összebújnék velük, sőt még a kezüket sem fogtam meg és mégis átverve érezték magukat.
Nem egy pasitól kérdeztem: miért?
Erre ők azt válaszolták kivétel nélkül, hogy azért, mert nem küldtem el őket azonnal és durván, kedves voltam velük, mosolygós és ebből ők azt szűrték le, hogy vonzódok hozzájuk.
Igen, tudták ők, hogy nem fogalmaztam félreérthetően, őszintén elmondtam, mi a helyzet, mégis úgy vették, hogy már sínen van a kapcsolat, mert kedves voltam és nem bunkó.
Nem egy férfi mondta ugyanezt a sértődöttsége indokaként. Mi az, hogy nem egy? Mind, aki járni akart velem.
Ezek után mit gondoljon az ember?
Nem tudom:S Én még sohasem csináltam ilyet, levettem azonnal a jelekből, hogy akar-e esetleg többet a lány, vagy sem. Ezt pár beszélgetés után azért le lehet szerintem szűrni, pl hogy hogyan veszi a bókokat meg stb. De volt olyan is ahogy leírtam feljebb, hogy teljesen félreérthető utalásokat tett. De én nem sértődtem be rá sem, inkább ő sértődött be rám, hogy hogy volt képem ahhoz, hogy közeledjek hozzá, mikor ő csak haverkodott. de mind1. a legjobb az, ha le van tisztázva a dolog, és ha több beszélgetés után sem érzel többet iránta, akkor nyíltan rátérni a témára, hogy ebből nem lehet soha több, mint barátság. És akkor az szerintem fair. Mindig egyértelműnek kell lenni. Abban meg nincs semmi, hogy párszor beszélgetsz valakivel, és megadod az esélyt, hogy jobban megismerd. nem kell ennek tipikusan olyannak lennie, hogy elvisz valahova mint egy randin. csak úgy simán egy baráti beszélgetés, vagy lehet neten is, úgy meg végképp nem veheti randinak.Ez a lényeg, hogy mindig legyenek egyértelműek a dolgok...
Akik meg annak ellenére, hogy te nem közeledtél feléjük, és ez látszott, de mégis besértődtek rád, bizonyára nem mernek szembenézni a valósággal, hogy nem volt nálad esélyük, és ezért ezt mesélik be maguknak hogy hitegetted őket, és ezzel kompenzálják a dolgot...szerintem legalábbis.
Az én esetemben meg konkrét hitegetés volt amit leírtam ezzel a "hozzádbújnék" stb dumával...dehát van akinek ez a haverkodás...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!