Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem gondol bele sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem gondol bele sok lány, hogy nem egy fiút pont a mai nők viselkedése kerget a prostik kezei közé?

Figyelt kérdés

Nem mindenkinek adatik meg a képesség, hogy felkeltse a lányok figyelmét férfiként. Az ilyen srácok komoly tortúrán mennek keresztül, amikor szembesülnek a következményekkel.Ezeket gondolom, mindenki ismeri, a lényeg, hogy beletiporják a sárga földbe. Elveszti minden önbizalmát, vagy soha nem is lesz neki, miközben a környezetében mindenkinek összejön egy kapcsolat.

Mivel egy idő után, a sokadik megalázó momentumot követően úgy dönt, betelt a pohár, más lehetőség után néz. Felmegy az internetre és keres valakit, aki segíthet neki. A létrejövő találkozón egy kedves és vonzó nő várja, aki teljesíti minden kérését és először életében végre férfinak érezheti magát. Elköszönnek és utána ismét megpróbálkozik az udvarlással, de a helyzet a szokásos. Ezért hamarosan ismét meglátogatja a hölgyet vagy egy másikat és lassan rászokik.

Amikor ezt bevallja valakinek és egy vagy több lány, nő fülébe jut, kitör a felháborodás. De miért is? Ha soha nem kap esélyt, hanem csak "képletes pofonokat", akkor miért csodálkozik bárki lány is ezen?

2011. júl. 19. 20:42
1 2 3
 11/22 napietus ***** válasza:

valamit pedig akkor nagyon nem jól csinál a haverod...

amúgy kérdező, szerinted mi lenne a "mai nők" részéről a helyes eljárás? dobják szét a lábukat mindenkinek, ha kell nekik, ha nem, csak hogy szegénynek ne kelljen prostihoz menni? az milyen lenne már? akkor meg azt mondanátok (joggal), hogy minden nő krva...

egyébként amúgy is tele a világ ingyenribikkel, nézzetek körül, akár csak itt ezen az oldalon. minek fizetni azért, amit ingyen adnak? mondjuk nekem mindegy, legalább az országban marad a pénz, de valahogy nem látom benne a vaslogika eltéphetetlen láncát...

2011. júl. 20. 00:15
 12/22 A kérdező kommentje:

Etus, hagyd már a hülyeségeidet! Nem arról van szó, hogy rakják szét a lábukat, hanem arról, hogy adják meg az esélyt minden srácnak, hogy udvarolhasson és megmutathassa nekik, milyen értékei vannak! Nem pedig öt perc után elküldjék a halálf...ára, mert nem néz ki elég jól és nincs lehengerlő szövege. A nők 90 %-a azonnal ítél, utána pedig csodálkozik, amikor jól átveri őket egy remek marketinggel felépített, belül viszont üres férfi.

A másik: már nem először nyomod ezt az ingyenribi-szöveget. Válaszold már meg, hogy mire is gondolsz! Igen, valószínű a diszkókban vonagló csajok egy részére. Nos, elárulom neked, hogy ők közel sem kaphatók meg mindenki számára. Belépő a kihívó kinézet, vagyis flancos ruha, erősen ajánlott a kigyúrtság és alapkövetelmény a bunkó, tapló stílus. Sok srác pont azért él évekig (!!!) szex nélkül, mert egyszerűen túl okos, művelt, normális ebben a mai világban.

Az ingyenségről pedig annyit, hogy kell nekik fizetni egy jópár kört a sikerig, ami egy diszkó italáraival számolva már majdhogynem felér egy hivatásos bérével.

2011. júl. 20. 08:41
 13/22 anonim ***** válasza:
53%

Egyet kell, hogy értsek a kérdező bizonyos nézeteivel. De akadnak olyan lányok, akik közel engednek magukhoz és meg is próbálnak ismerni, de kb 10 lányból 1-2 ilyen. Ezért kell foylamatosan próbálni beszélgetni sok lánnyal. Mondjuk most nekem sincs barátnőm...Az internetet tudnám ajánlani, hogy ott keress valami lányt, én ott mindig több olyat találtam, akit nem csak a külsőségek érdekeltek, és közelengedett magához, és lett is belőle rendes kapcsolat általában...csak ott meg a távolság ami baj lehet:S Szóval nehéz dolog ez, és sok embernek csak a külsőségek számítanak, vagy az, hogy mennyire domináns a társadalomban a srác...Viszont a mai világban komolyan azok a dominánsak, akik belül teljesen üresek, csak ifelé játsszák a mindenkit megalázó nagyvagányt...Ezért nehéz ez az egész...de azért akadnak még olyan lányok, akik engedik, hogy megmutasd nekik, hogy ki vagy valójában...bár egy jó ideje én sem találtam iylet, de nem adom fel...

18/F

2011. júl. 20. 12:23
 14/22 napietus ***** válasza:

"Nem arról van szó, hogy rakják szét a lábukat, hanem arról, hogy adják meg az esélyt minden srácnak, hogy udvarolhasson és megmutathassa nekik, milyen értékei vannak! " akkor meg megkapják, hogy "hülyítik" a fiút. sokan ezért inkább rögtön megmondják, hogy nem.

egyébként nekem fontos volt, hogy érezzek valami vonzódást. ha az nem volt meg, akkor mindegy is volt, hogy néz ki, vagy mit mond. nem, mert nem. legalábbis NEKEM nem. ez olyan, mint mikor veszel pl. egy házat. megnézed az interneten a hirdetést, ha már ott nem találsz benne semmi vonzót, akkor nem rabolod az eladó idejét azzal, hogy megnézd jobban. azokat nézed csak meg, amik eleve megfognak valami miatt (belső elrendezés, környezet, építészeti megoldások).

ingyen ribikről: mindenhol vannak, egy vadászt csak ki tudsz nkik fizetni. nem túl igényes a legtöbbje, de a prostik sem azok, max. látszatra.

2011. júl. 20. 12:28
 15/22 anonim ***** válasza:
napietus.blog.hu : Nálam volt olyan, hogy egy lány elsőre egyáltalán nem fogott meg, átlagosnak gondoltam...aztánvalamifolytán mégis elkezdtünk beszélgetni, és némi idő eltelltével ő lett nekem a világon a leggyönyörűbb. Szóval ez nem mindig igaz, hogy ha elsőre semmi vonzó nincs valakiben, akkor azután miután megismered, nem válhatna vonzóvá...csak sokan nem képesek megadni csak szimplán arra az eséjt egy szerintük átlagos kinézetű embernek, hogy jobban megismerjék egymást..ami nagy hiba szerintem.
2011. júl. 20. 12:31
 16/22 napietus ***** válasza:
ebben igazad van, csak, mint írtam, sajnos vannak olyanok, akik ha a "szia"-nál többet beszélgetsz velük, azt már biztatásnak veszik, és utána visszahallod, hogy "minek hülyített, miért nem mondta meg, hogy nem akar semmit" meg ilyeneket.
2011. júl. 20. 12:35
 17/22 anonim ***** válasza:

Ilyen velemis volt, viszont akkor nem csak annyi volt, hogy a sziánál többet beszéltünk, hanem flörtölt velem a lány, és joggal gondoltam, hogy bejövök neki, mivel olyanokat mondott nekem , amit egy átlag embernek nem mondunk. Mondjuk én nem mondtam el minden ribancnak, csak bepróbálkoztam nála, és fel volt háborodva, hogy milyen alapon, mikor ő csak haverkodott....hát nem jól csinálta.

Az a baj, hogy ezt a hibát sokan elkövetik, hogy "haverkodnak", mégis úgy mintha akarnának komolyabbat is...most hogy ezt önbizalomnövelés céljából, vagy miért csinálják, azt nem tudom...de nekem az illető akkor ilyeneket mondott hogy "aludjunk együtt összebújva", "de jó lenne hozzádbújni", "egész nap te jársz a fejemben"...Szóval nem értem.

De ha valaki normálisan ad esélyt valakinek csak arra, hogy páérszor elbeszélgessenek, akár lehet ez MSN-en is...Aztán úgyis megismerik egymást, és ha szimpatikus lesz,a kkor találkozó, és szerintem ha adnának esélyt az emberek csak erre egy számukra átlagos személynek akivel egy hullámhosszon vannak, szerintems okból kialakulna kapcsolat. Nálam már volt erre több példa is.

2011. júl. 20. 12:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"...adják meg az esélyt minden srácnak, hogy udvarolhasson és megmutathassa nekik, milyen értékei vannak! Nem pedig öt perc után elküldjék a halálf...ára"

Ezzel a legteljesebb mértékben egyetértek.

De azért ez is kockázatos. Mert ha egy nő megadja az esélyt és elmegy a sráccal randizni, beszélgetni néhány alkalommal, hogy megismerhessék egymást, aztán mégsem jön be neki, azok a belső értékek, amikkel rendelkezik, nem azok, amik a lányt megfognák, unalmasnak találja, vagy egyszerűen nem mozdul meg benne semmi, nem érzi, hogy egy hullámhosszon lennének és néhány randi után dönti el, hogy ebből mégsem lesz kapcsolat, akkor meg az van, hogy miért hitegette, miért nem mondta meg neki rögtön, hogy nem.

2011. júl. 20. 12:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem kell olyan jeleket adni:) az előző hozzászólásomban leírtam...
2011. júl. 20. 12:51
 20/22 anonim válasza:
EGyetértek a kérdezővel és együttérzek vele, ami azt illeti, én is hasonló cipőben járok... Ez van.
2011. júl. 20. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!